Ben jij op zoek naar een mooi zilveren mama sieraad? Dan is deze winactie echt voor jou! Van Eva van Names4Ever mag ik iemand blij maken met een gaaf zilveren mama sierraad. Je mag er zelf eentje uitkiezen uit de vele voorbeelden op de website (winactie gesloten).

Iets bijzonders om je hals

De sieraden in de webshop Names4ever worden geproduceerd in een klein atelier in Dordrecht. De materialen halen ze uit Duitsland. Naast mama sieraden hebben ze ook nog andere mooie producten.

mama sieraad

Win een zilveren mama sieraad

Voor mijn verjaardag mag ik een heerlijke scrub weggeven. Doe mee in de reacties hieronder! Veel succes lieve lezers. Jullie verdienen het! (winactie gesloten de uitslagen vind je hier)

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (4) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

24 Comments

 1. De hanger met die voetjes en een geboortesteentje is prachtig ????????
  Ik doe graag mee.

 2. Heel mooi! Vooral de moeder en kind hanger zou erg gaaf zijn met de naam van mijn dochter.

 3. Linda raaijmakers Reply

  Ik zou mijn zus er een uit laten zoeken en weet zeker dat ze een mooie kiest met de naam Tess ????

 4. Anita te Gussinklo Reply

  Wat een leuke actie.
  Mocht ik winnen dn zou ik gaan voor een zilveren naam ketting.

 5. Wauw????Dat lijkt mij geweldig een ketting met de naam van ons geweldige kleine mannetje!!! Dit is een ketting die elke dag zou dragen. Klein fijn en zo waardevol????. Tegelijkertijd een sieraad dat niet overdreven opvallend en schreeuwend is. Ik hou van het minimalistischen! Ik duim heel hard voor de Kleine hanger rond met naam.
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 6. Ooh lori wat gaaf zeg!! Ik ga dan voor ZMKH05 – zilveren voetjes met naam en datum.
  En nu duimen.. Zou leuk zijn de dag na Levi’s 2de verjaardag!! ♡♡

 7. Eszter Baranyai Reply

  Wat een mooie sieraden! Ik vind de ‘zilveren moeder en dochter hanger ZMKH03’ heel bijzonder. Ik zou het geweldig vinden om deze mooie hanger te winnen met de namen van mijn dochters Mickie en Rosa erop. Wat een leuke een winactie!

 8. Wauw wat zou het mooi zijn om zo’n bijzonder sierraad te mogen winnen! Ik zou dan kiezen voor de kleine hanger rond met naam!

 9. Oww wauw.. Ik zou graag de zmkho4 willen winnen. Prachtig sieraad met 2 kleine voetjes. Super leuk actie ???? ????

 10. R.de korte Reply

  Ik zou graag de hanger willen winnen met het jongen gezicht en naam.
  Ik heb vanaf de geboorte van mijn zoon een ketting gehad van Proud mom en blauw lintje eraan maar helaas ben ik ergens blijven hangen en is hij niet meer draagbaar.
  Dit zou een mooie vervanging zijn ????

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.