Planten, bomen, struiken, onkruid. Allemaal groenig. In het Latijn een moeilijke naam, in het Nederlands een rare. Ik had er nooit zoveel mee. Nu geeft het me een gevoel van vrijheid.

Genieten van de kleine dingen

Of het door onze Costa Rica huwelijksreis kwam of op het moment dat de emotiomama in mij geboren werd? Misschien beide, maar ik geniet echt weer van de kleine dingen. Ik wijs naar knopjes aan planten en bomen die doorkomen. Is het de lente? Of komt het gewoon door die burgerlijkheid 😉

Gevoel van vrijheid

Anyhow, dat “zien” van die kleine dingen, ervan genieten, geeft mij een enorm gevoel van vrijheid. En daarom een klein rondje door mijn achtertuin gewapend met de Canon EOS 500D. Zie jij het ook?

lentetuinmamasjungle

Vervolg: “Zie jij het ook”. Van welke kleine dingetjes kun jij intens genieten? 

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

5 Comments

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.