Bah, onze spiegelreflex is kaduuk (gevallen). Dan maar een paar mooie fotootjes van planten in onze tuin na de regen, met mijn mobieltje.

Planten in onze tuin na de regen

De druif groeit goed. Het was zo’n zielig dor takje, dat ik ‘m er bijna uitgetrokken had. Gelukkig niet. Alle stekelaars (weet niet hoe ze officieel heten) zijn lekker stekelig en groeien groot. Verder zie je de bamboe-achtige waterplant. Hij groeit hoog, ondanks dat hij niet in het water staat. Alhoewel, nu met dat weer 😉

En kijk mijn zielige gele kweekbak voor mijn moestuin met kruiden. Hij was gevallen, toch groeien de plantjes goed door. Bikkels. Oja, onze reuze(stink)bloem is uit. Hij bloeit soms maar 1x per vier jaar, dit is zijn eerste jaar. En hij stinkt écht! Naar rotte-eier-vis. Wel mooi hè? Zo groot als mijn onderarm is die bloem.

ziejijhetook3

In deze serie zie jij het ook: “tuin vibes” & “vogels in de lucht”.

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

1 Comment

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.