Altijd als ik over Costa Rica praat word ik overspoeld door een heerlijk verliefdheidsgevoel. Die vrijheid van de vogels. Het was zo genieten die reis, ik kan het iedereen aanbevelen! Zelfs de planten in mijn tuin geven me nu een gevoel van vrijheid. Haha.

De diversiteit van vogels

Ik moest tijdens dat blogje ook denken aan vogelaren [mensen die zich uit liefhebberij bezighouden met het observeren van vogels]. Dat vond ik altijd zoiets sufs. Mijn opa wist alles van deze vliegende rakkers, dat vond ik dan wel weer cool. Zelf kan ik op het kantje af een fuut van een eend onderscheiden. Maar op onze reis kwamen we zoveel vogels tegen. En ineens keek ik er anders tegen aan. Ze zijn zo divers. We hebben heel veel foto’s gemaakt. En als je goed kijkt, zie je zoveel moois. Zie jij het ook?

CostaRicavogels

Misschien tijd om een toffe vogelgids aan te schaffen 😉 Hou jij van vogeltjes? En, zit er nog een favoriet vogeltje tussen? Ga verder naar zie jij het ook: “Je tuin in de regen”.

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

6 Comments

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.