Goedemorgen! Begin deze week ben ik ka-pot door een feestweekend en zieke kiddo’s. Een dikke blegh-dag hoort erbij en verder voel ik me heel blij en gelukkig. We krijgen leuke kerstcadeaus, ik geniet van me-time en.. mijn vriendje komt weer terug! Veel lees plezier met dit nieuwe weekoverzicht. En klets je dan ook met me mee op Facebook? Vind ik leuk!!

Ook lezen: “8 kersttradities die mij het ware kerstgevoel geven”

Weekoverzicht met o.a.: een feestweekend, uitgaren, kerst en mijn vriendje terug!

Zondag; druk feestweekend was dit! Bijkomen.. of niet?

Het weekoverzicht start met gisteravond. Ik ben naar een superleuk 90’ies – 00’s feestje geweest in het Zoetermeerse Silverdome. Ik kwam veel oude bekenden tegen, doe een oldskool potje gabberen en… heb weer een domme Lori actie, hoor. Noem ik een gozer heel enthousiast bij de verkeerde naam.. Hooi! Vond ‘ie niet zo leuk (-:

weekoverzicht Silverdome
Met Sonja van Twinstyle aan het gabberen in Silverdome

Anyways, goedemorgen! Gaap. Ik lig een beetje bij te komen in bed met een kopje koffie. Daarna ga ik naar Encore by Simonis in Scheveningen, voor een verjaardagslunch in kerstsfeer met live muziek. Sjieke bedoeling, wel erg mooi! Daarna zoeff ik naar de AH voor de boodschappen en om 4 uur komen de kids.

kerst weekoverzicht 52-2019
Kerstlunch met mijn vriendinnetje, de bday girl

Maandag; uitgaren en kerst vieren (grappig ingepakt)

Wat een nacht! Zowel dreumesboy als kleutergirl zijn hoesterig en grieperig. Ze komen allebei in de nacht bij mij in het grote bed, out of energy. Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan dat ik zoveel ben uit geweest dit weekend, aaaahggr. Momlife. Oopsie. ‘t was wel leuk 😉

Ook lezen: “Een lesje “grenzen aangeven”, in huize Jungle”

Eind van de middag haal ik nog snel een perspakketje op, bij het overvolle pakketpunt. Wat een supergaaf kerstknutselpakket van Viking!

kerst weekoverzicht 52-2019
#VikingXmasDIY (volg je me op insta?)

We vieren kerst iets eerder op maandag dus, omdat ik de kinderen heb en mijn broertje moet werken met de echte kerstdagen (chefkok). We eten een simpel en overheerlijk brood-en-soepdiner. De kindjes worden verwend met leuke cadeautjes, niet teveel gelukkig. Ik krijg een mooie scheurkalender en een boek over genieten in het hier en nu ????. Oja, leuk weetje: Ik heb natuurlijk mijn cadeautjes in stof verpakt, mijn vader had oude overhemden met toffe printjes. Hilarisch, toen men daarachter kwam ????

kerst weekoverzicht 52-2019
3 kerstcadeautjes in stof.. rara van wie zijn die, haha!

Dinsdag; spelen & onesie dag

Vandaag is het een lánge dag. We lassen een chilldag in en spelen volop met de nieuwe kerstcadeautjes (Schleich paardenstal, FurReal dino en Playmobil reddingsbrigade), maar we garen ook uit van het ziek zijn in onze onesies. Voor mij duurt de dag eindeloos lang en ik kruip nog even terug in bed met mijn e-book. Niet veel later kruipen de kindjes erbij en ik zet een filmpje aan op de laptop. Ik voel heel veel liefde nu, maar ik ben wel verrotte moe zeg.

Woensdag; een betere nacht, praten met ex en alleen op 1e kerstdag

Fieww.. We pakken alle drie een goede nachtrust. Hard nodig! De ochtend verloopt superfijn met heel veel geknutsel (thanks Viking!). Daarna breng ik de kinderen rond 1 uur naar hun vader. Ik heb een fijn gesprek met hem over de toekomst qua wonen. We zijn het er allebei over eens dat we onze kinderen in een rustiger dorp, met minder prikkels en meer natuur willen laten opgroeien. Wie weet ga ik volgend jaar wel weg uit de randstad richting Zeeland, Brabant, Gelderland of Groningen..! Ik laat het idee rustig rijpen. Al vind ik het wel HEEL spannend om dat alleen te doen.. Iemand een suggestie voor een leuk dorp? 😉

En dan is het écht kerst en ik ben ik alleen. Zielig? Hell no! Ik werk een beetje, bestel sushi en kijk ondertussen All You Need Is Love op de laptop, om vervolgens het laatste stukje af te kijken terwijl ik met een biertje in bad zit. Heeeerlijk!

Donderdag; wandelen en werkdagje

Ik maak een flinke, frisse ochtendwandeling door het Buytenpark bij Snowworld. Daarna ga ik werken. Ik schrijf artikelen over paardendingen voor paardenmeisjes en over mijn minimalistische wintergarderobe. Ik brainstorm over mijn eco webshop die nog in de kinderschoenen staat en zit nog te dubben over mijn mediakit (hoe moeilijk is het om jezelf te presenteren, haha). Verder komt mijn “nieuwe” website eraaaaan… bijna, bijna!

Vrijdag; offday!!

Vandaag gaat het niet zo lekker, ik voel me ongesteld-erig en ben erg emotioneel. Ik zit weer erg in mijn gedachten (lees het blogje van gister “Hoe wil IK schrijven op mijn blog?”). Ik maak een lange wandeling met mams en ‘s avonds zit ik 3 uur te videobellen met mijn vriendje, die in Frankrijk zit.

Zaterdag; opruimen, boodschappen, rustig aan

Vandaag slaap ik lekker uit. Ik ruim wat op, maak wat schoon en doe de boodschappen. Vanavond haal ik mijn vriendje van de bus, die is na 10 dagen Frankrijk eindelijk weer terug!

Fijn weekend allemaal!! En de laatste daagjes van het jaar… Voelt voor mij altijd bijzonder. Liefs.

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.