Goedemorgen! Vorige week ging zo snel voorbij en ineens dacht ik op zondag: oops weekoverzicht vergeten. Gelukkig heb ik mezelf geen eisen opgelegd dat ik elke week een overzicht MOET plaatsen, dus fladderde ik lekker de next week in ????. En die ga ik nu gezellig wél met je delen! Lees mee over hagel in mijn schoen en eindig tussen de langharige rockers!

Nieuw deze week: “Leuke nieuwe boeken op mijn wishlist in 2020; spannende thrillers & (erotisch) literaire romans”

Weekoverzicht met o.a.: bday, nieuwe werkopdracht, rust, scheiden, mediakit & rockband

Zaterdag; vriend van vroegah

Ik kreeg een spontane verjaardagsuitnodiging van een vriend van vroeger. Het grappige is dat m’n boy hem ook kent van vroeger, maar dan via een andere weg. Leuk! Het was dichtbij dus ik weet de weg wel, zei ik. Al lopend gingen we alle kanten op. En een uur later komen we aan, oops. Lori actie ???? Deze twee heren zijn echte praatmachines, haha, dus het werd al gauw 2 uur en toen we naar huis liepen begon het keihard te hagelen. In mijn schoen! Vervolgens renden we romantisch naar huis ????

Zondag; yeah kindjes!

Op zondag kwamen de kindjes. Momdayyy. 

Ook nieuw deze week: “Een chic paar hakken of opvallende sneakers (of minimalistisch blijven)?”

Maandag; nieuwe werkopdracht?

Ik heb mogelijk een hele leuke opdracht om iets te ontwikkelen bij mijn oude werkgever. Tof. Cool. Spannend. Benieuwd! Ik stuur vandaag mijn offerte en hopelijk wordt het wat! Afwachten ???? duim je voor me mee?

Dinsdag en woensdag; rusttt

Dochtertjelief blijft maar zo hoesten en is ook oververmoeid. Dat merk ik aan snel huilen (heb ik zelf ook altijd last van als mijn energie op is ). Ik houd haar dus thuis van school, zoals je in mijn story’s kon zien. We hebben rustige thuisdagen. Het is weer tijd voor mijn “heksen” hoestdrankreceptje 😉

Donderdag; scheidingspapieren, kaasfonduen

Ik zet de puntjes op de i qua scheiding. Alles ligt nu bij de mediator. Ik ben er nu wel aan toe om het echt definitief af te sluiten. Het officiële stukje. 

Ik ga verder heerlijke kaasfonduen met mijn mamsie! Een van mijn favoriete dinertjes.

Vrijdag; mediakit blog, rockband

Verder ben ik uren bezig met mijn mediakit en samenwerkingsvoorwaarden voor het zakelijke stukje van mijn blog. Heerlijk om zo creatief bezig te zijn en het wordt echt een mooie presentatie. Ik gebruik hiervoor Canva. Verder krijg ik weer twee nieuwe opdrachten in mijn mailbox geslingerd, maar daar moet ik nog op reageren (want die nieuwe meeeediakit is nog niet klaar ????)

In de avond neemt m’n boy mij mee naar een rockband in Cultuurpodium de Boerderij, nadat we een pizza bestellen. Ik ben nog nooit naar zo’n rock optreden geweest en er speelde een bekende (?) 50+ band.. heeeel interessant :p Daar stond ik als ukkie tussen de grote, getatoeëerde, langharige rockliefhebbers. Ik vond het trouwens erg leuk om naar het gitaarspel te kijken en de muziek was ook best leuk eigenlijk (en de biertjes in de bar). Detail.. we kwamen eigenlijk voor een andere band, maar dat bleek het voorprogramma en al afgelopen toen wij aankwamen. Oopsie.

Hoe gaat het verder met de kleine man en zijn gebroken been?

Verder gaat het met mijn zoontje gelukkig goed. De pijn is onder controle. Hij wordt ook handig met zijn gipsbeen. En ook ik wen aan de omstandigheden qua vervoer en vermaak. Ik heb een leuke blog geschreven over hoe wij omgaan met zo’n gipsbeen, wat qua vermaak, hoe gaat het douchen, vervoeren en ook tips. Ik zet ‘m binnenkort voor je online! Als je mijn Facebook pagina volgt, krijg je een melding in je lijst ????

Wat was jouw hoogtepunt afgelopen week? Iets met de kids of ben je op stap geweest? Tell me, ik geniet graag mee ????

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.