Het www is an sich natuurlijk al één grote jungle, gelukkig bestaan er van die machines die de boel een beetje overzichtelijk voor je maken. Althans, je typt wat in en komt dan als het goed is op de juiste plek terecht.. Net zoals bij Google Maps, al is de ene Oosterhout de andere niet. Om maar een voorbeeldje te noemen, hoor. Anyways, wat zoeken lezers in mijn jungle? Bekijk de grappige zoekwoorden op Mama’s Jungle!

Ook leuk: “Say whut?! De gekke zoektermen TAG”

Zoekwoorden op Mama’s Jungle

Over huilende baby’s aaaahrrrrrrrrrrrrrr

Verklaarbaar vind ik de zoektermen dreumes dreinen, regels dreumes, baby 4 maanden slaapdrama of baby laten huilen voel me schuldig. Been there, done it. Hopelijk heb je er iets aan. Sja, daar ben je mamablogger voor toch 😉

En wat zoeken jullie qua duurzaamheid hier?

Als we een beetje specifieker gaan richting mijn blog, kom je uit op zoektermen zoals blog duurzame mama, rapley in een notendop, koortsziekte, borstvoeding na het 1e jaar, borstvoeding troostvoeding, biologische speen.

En de wasbare luiers serie is populair!

Luiers zijn ook Popie Jopie. Begrijp ik wel, want een groot deel van je eerste mammie jaren zit je er volop in (hoop niet al te letterlijk, soms wel). Wasbare luiers klittenband, wasbare billendoekjes ervaringen, huilen bij natte wasbare luier (haha), de luier is drama (klopt).

Lees: “Alles over wasbare luiers samengevat in 1 grote blog”

Klopt dit wel wat je zoekt?

Maar of je nu op het goede spoor zit bij vreemde geluiden in oor of reizen naar china zwanger (drama, geloof me) vraag ik mij af. En als je vlassig haar hebt is dat jammur-de-bammur. Me too. Boee..

Tikkeltje sexy of rare zoekwoorden op Mama’s Jungle

Dan kwam ik nog een groepje tegen van uhm, naja; stringetje, lekker dingetje tussen je benen, klein stringetje, condooms, stringetje boven je broek, knijptiet, mamas tieten (uhh.. jaahh??), squared eco condoom ervaring (haha, ja daar heb ik inderdaad over geblogd, écht).

Ook leuk: “Alles over veilige condooms en duurzame seksspeeltjes”

Een gefronste wenkbrauw liet zich even zien bij de zwangerschapskledij voor lovehandles. En wat dacht je bij Slaap date of baby poeder melk lekker vinden(!!!)?

Superduper populair… Huh?!

Afijn, met stipt op één – en ik heb nooit, nooit gedacht dat dat zo populair was – de opvouwplank! Ik voel een nieuw tellsell product opkomen………

Lees ook nog even de populaire zoekwoorden van vorige jaar 😉 Wat is jouw vreemdste zoekterm?

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

2 Reacties

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.