Hi medebloggers, wat is bloggen toch ook leuk hè. Het allerleukste vind ik de bijzondere reacties of liefdevolle complimenten die er soms tussen zitten. Of als mensen door iets wat jij schrijft geïnspireerd raken, dat geeft echt een kick. Daarnaast houd ik van schrijven, kan ik lekker mijn ei in kwijt. En daarom: spam je eco blog vandaag!

Ik hoop ook echt dat in mijn berichten de onderliggende gedachte duidelijk is. Iedereen is anders en iedereen is leuk, iedereen is speciaal, inspiratie en wederzijds respect, wees niet bang om anders te zijn maar juist trots, leef samen, wees samen.

spamjeblog

Spam je eco blog

Genoeg, nu. Vandaag wilde ik ook eens een #SPAMJEBLOG doen. En het leek mij leuk om te horen welke relatie jij kunt leggen met eco/ bio. Dat kan zijn dat jij persoonlijk bewust bezig bent met iets, iets voor of met het milieu doet, je een bepaalde denkwijze hebt, verzin het. Ik ben heel nieuwsgierig dusse één, twee, drie en………

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

13 Reacties

 1. Hallo!
  Ik ben Astrid, een 20-jarige laatstejaarsstudente Bachelor Modetechnologie te Gent. Als sinds jonge leeftijd ben ik helemaal in de ban van mode. Ik las tijdschriften, scheurde er prentjes en foto’s uit en droomde van een leven in de modewereld. Toen het tijd was om verder te studeren wilde ik absoluut iets doen in de MODE. Aangezien ik geen echte ontwerpster wil worden koos ik voor Modetechnologie. Sinds lange tijd volg ik modeblogs en bloggers op youtube. Wegens tijdsgebrek en na enkele mislukte pogingen lukte het nog niet om een eigen modeblog op te starten. Maar sinds kort (een weekje ongeveer) ben ik er ook aan begonnen. Ik vind het heerlijk over mode te schrijven en hoop dat dit mijn latere carrière ook een boost zal geven of dit een extra pluspunt zal zijn bij een sollicitatiegesprek.
  Dit is mijn blog; http://timeless-elegance.weebly.com/

  Groetjes!

 2. Ik probeer bewust en zo diervriendelijk mogelijk te eten en drinken. Ik ben vegetarier, maar sinds enkele jaren eet ik ook voor een groot gedeelte veganistisch. Op mijn blog geef ik antwoord ik woord en beeld op een veelgestelde vraag: wat eet je dan wel?
  …Suzanne schreef als laatst…Pindakaas granola repen met chocoladeMy Profile

 3. Leuke actie dit! Wij scheiden ons afval goed. Plastic, gft, glas, papier, sappakken en restafval. Verder heb ik bewust geen droger en magnetron. We proberen zoveel mogelijk te hergebruiken van hout ed. Ik koop wel het een en ander biologisch maar lang niet alles. Was het maar goedkoper…..
  Goed dat jij er zoveel aandacht aan besteed.
  …Julia schreef als laatst…Zelf maken: KinderkapstokMy Profile

 4. Een blog die nog maar net bestaat, maar toch even spammen.
  Met eco heb ik wel wat, hoewel ik niet alles doe zoals ik in een ideaalbeeld zou willen. Wel gebruik ik wasbare luiers, gebruik de droger zo min mogelijk en eten we het meest biologisch vlees en soms groente. In ieder geval een bewuste keuze maken om dingen zo ecologisch mogelijk te houden.
  …Maaike schreef als laatst…Mama kijkt anders – dag 6My Profile

 5. Hi! leuk dat we mogen spammen! ik ben esmee en ik ben 13 jaar! ik blog nog niet heel erg lang maar ik vind het erg leuk om te doen 🙂 op mijn blog lees je van alles over beauty, fashion en lifestyle maar je kan ook diy’s tegen komen! neem vooral is een kijkje: http://lifeisamesss.wordpress.com
  Liefs esmee

 6. Wat een leuke variant en om te lezen hoe anderen bezig te zijn met eco/bio, Twee jaar geleden was ik hier nauwelijks mee bezig, zelfde vooroordeel als Petra. Namelijk dat het duur is. Momenteel let ik er steeds meer op wat ik koop. Zo heb ik maandag bij de zara kleding gekocht die (gedeeltelijke) is gemaakt van biokatoen. En dat terwijl het (in de sale) nauwelijks duurder is dan budgetwinkels. Verder verdiep ik me er steeds meer in; zo staan de bamboe rietjes nog steeds hoog op mijn lijstje.
  …Linda schreef als laatst…Mamachallenge: Verven met het hele lichaamMy Profile

 7. Op t moment is eco bij mij t scheiden van afval. Wij scheiden gft, oud papier, oud ijzer, plastic en glas.. Verder ben ik me door jouw blogjes meer bewust van t aannemen van plastic tasjes dat doe ik vrijwel niet meer!

 8. Ik denk er steeds meer na over biologisch en ecologisch. Dit resulteert vooralsnog alleen in het kopen van biologische eieren en producten als ze in de aanbieding zijn. Mijn beeld van biologisch en ecologisch is vooral dat het duur is en veel tijd kost. Misschien een vooroordeel die niet klopt maar ik moet er misschien beter induiken. Wij scheiden wel zoveel mogelijk het afval, doen boodschappen met een boodschappen tas, proberen plastic tassen zoveel mogelijk te vermijden en ik let op het aanlaten van het licht. De laptop en standby-knop van de tv gaan ook altijd uit. I
  …Petra schreef als laatst…Onze vakantie: het vakantieverblijfMy Profile

 9. Ik vind de natuur zo royaal, zo gul. Waar zijn wij het verleerd om om te gaan met de natuur?
  De laatste tijd veel youtube filmpjes gezien van Moestuinmeisje en vandaag van andere wijzen om niet zwaar te werken en een grote opbrengst te hebben.
  Ik koop het liefst duurzaam en ik kan het niet uitstaan, dat wasmachines nu een kortere levensduur hebben dan voorheen. Nog meer bezuinigd op duurzaam materiaal.
  Ik zou graag heel duurzame bedden kopen. Blijkt dat een matras die ik in 2008 kocht bij Ikea, met boxspring, volledig doorgezakt is. Te dikke mensen in de B&B, kennelijk.
  Wil nu voor super duurzame bedden gaan. Vond er een, kost wel 2.500 euro, Maar wat een slaapcomfort en 12 jaar garantie op het onderstel.
  Dan wil ik er ook een voor mezelf.

 10. Ik eet en leef zoveel mogelijk ecologisch en biologisch. ML trekt het wat verder door naar bijvoorbeeld veganistische kleding en schoenen. Dat doe ik dan nog niet. Ik vind het belangrijk om bewust met anderen, met het milieu en met dieren om te gaan, met leven in het algemeen eigenlijk. Ik zal eens nadenken om er ook een blogje over te schrijven, bedankt voor de inspiratie!
  …Arcadia schreef als laatst…Buikbaby update: 5 weken zwangerMy Profile

 11. mamawatdoejenou.nl Reageren

  Wij zijn best eco bewust door niets te verspillen, te letten op energieverbruik en te recyclen. Ik houd van kringloopwinkels en rommelmarkten. Geweldig toch als iets een tweede of derde leven krijgt. Ik vind het heel knap dat jij de stap hebt gemaakt om (bijna) geen wegwerpluiers te gebruiken, dat zou mij te veel gedoe zijn. Mijn bijdrage aan een beter milieu is momenteel het maken van canvas-tasjes met ananas-opdruk. Vrienden en familie hebben de tas al die heel gemakkelijk mee genomen kan worden in je handtas en je dus nee kunt zeggen tegen plastic tasjes (want daar kan ik me behoorlijk aan storen: al die plastic tasjes die overal maar aangeboden worden!) Hoe dan ook, je kunt nu ook zo’n canvas goodiebag bij me winnen 🙂
  …mamawatdoejenou.nl schreef als laatst…Win: Ananas goodiebagMy Profile

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.