Jaja, 12 april werd ik 29 jaar en omdat je het leven moet vieren ben ik helemaal los gegaan 😉 Mijn verjaardagsartikel was ook nog eens mijn 500e artikel op Mama’s Jungle. Best iets om trots op te zijn. Om dit te vieren heb ik samen met uiteenlopende sponsors een verjaardag winweek georganiseerd. Vandaag kijk ik met jullie terug op een bijzondere week en maak ik de uitslagen van de verjaardag winweek bekend!

Gevierd met het gezin

Op mijn verjaardag zelf ben ik een uurtje eerder van werk vertrokken om met mijn lieftallige gezin sushi te eten. Thuis voor de buis. De kinderfilm “de reddertjes” gekeken. Haha no kidding. Maar wat heb ik genoten van deze heerlijke kneuterigheid.

Gevierd met vrienden en de kids uit logeren

Op zaterdag staat de tuin vol. Zo’n 30 vrienden kwamen op mijn bbq & vuurkorf feestje. Na het eten zwaaien we de kids uit. Logeren bij oma! En wij? Biertjes drinken zonder half oor beneden aan de trap. En een nachtje slapen zonder onderbrekingen! Heer-lijk! Zelfs het kolfmomentje om half 8 ’s ochtends was goed te doen, want ik kon vervolgens alsnog tot 10 uur uitslapen. Halleluja!

Feestje op het blog

Allereerst wil ik graag de Belgische luier webshop Klein Spook, de online sieraden winkel Names4Ever, de natuurlijke huidverzorgingswebshop Enjoy Devine Nature, het instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid IVN, het heerlijke wellness center Thermen Bussloo, de Alecto Baby webshop met babyspullen en de Nederlandse wasbare luiershop Kaatje Katoen van harte bedanken voor hun supertoffe sponsoring. Dankjewel!!!

Ook wil ik jullie deelnemers bedanken! Ik heb door deze winweek meer dan 100 likes op mijn Facebook pagina erbij. Terwijl dit geeneens een voorwaarde was! Ik hoop dat het oprechte likes zijn en ik ga mijn stinkende best doen om jullie allemaal te vermaken met superleuke artikelen en nuttige groene dingen. Love!

En dan nu… de welverdiende winnaars! 

Ik heb zelf per win actie de 5 leukste gekozen. Samen met mijn man hebben we de uiteindelijke winnaar bepaald. We hebben gekeken of je je als deelnemer aan de voorwaarden hebt gehouden en we zijn afgegaan op je verdere motivatie 🙂

Bam-tjalam-ramakan.. (Een jungleversie op het tromgeroffel)

De 2-delige wasbare luier van Petit Lulu

Uit meer dan 30 reacties heeft Randy de 2-delige wasbare luier van Petit Lulu van de Belgische wasbare luierwebshop Klein Spook gewonnen! Dan kan je zonder te strikken en vouwen óók je kindje verschonen 😉

Het zilveren mama sieraad

Uit meer dan 20 reacties heeft Rinaldo (heeft helaas niet gereageerd binnen 5 dagen) Linda Post een zilveren mama sieraad naar keuze van Names4Ever gewonnen! Veel plezier ervan 🙂

Natuurlijk scrubzeep van PHB

Uit meer dan 20 reacties heeft Paula de natuurlijke scrubzeep van PHB van Enjoy Devine Nature gewonnen! Het duimen heeft gewerkt! Geniet van je lavendel (of een andere soort naar keuze). Op een heerlijk mommy momentje onder de douche 🙂

Toffe zoekkaarten om de natuur te ontdekken

Uit meer dan 20 reacties heeft José 2 toffe zoekkaarten van IVN gewonnen! Veel plezier met speuren naar mooie bloemen en insecten. Geweldig om dat samen met je dochter te doen. Heel herkenbaar 😉

Een goddelijk dagje sauna voor twee

Uit meer dan 10 reacties heeft Steffanie twee entreekaarten voor een verrukkelijk dagje sauna van Thermen Bussloo gewonnen! Ik kan me je behoefte helemaal voorstellen met een pre puberende tienerdochter en een net naar schoolgaande-nietdiebroek-nietdiebeker-geenkaas-ikwillosseharen-ikbenmoe-ikwilnietnaardeoverblijf-ikbenziek-mntruizitnietlekker-ikwilmeballerinasaan 4 jarige. Haha. Ik heb zo gelachen 🙂

Leuke acties & kortingen voor je sauna uitje

Babyfoon met camera

Uit meer dan 70 reacties heeft Carmen een babyfoon met camera naar keuze (t.w.v. max. € 189,-) van Alecto Baby gewonnen! Ik hoop dat je veel gaat hebben aan deze “ware sleep saver” en ik gun je dit luxe apparaat van harte! You rock, mommy 🙂

De 2in1 wasbare luier van TotsBots

Uit meer dan 100 reacties heeft Anita Dokter de wasbare luier van Totsbots van Kaatje Katoen gewonnen! Zo kun je hopelijk ’s nachts óók wasbaar luieren en hoef je niet aan de wegwerp (ik herken de issue!) 😉

Lieve winnaars, jullie hebben het meer dan verdiend! Houd je e-mail in de gaten voor je prijs. Ik zal je z.s.m. mailen.

Niet gewonnen?

Helaas kan niet iedereen winnen, hoe graag ik het jullie allemaal gun! Maar – en zeker voor de wasbare luiers deelnemers – ik heb nog een paar mega coole winacties voor je in petto. Sinds gister is mijn wasbare luier special gestart, met het eerste artikel over het starten met wasbare luiers. Elke week deel ik leuke informatieve artikelen, vol eigen ervaringen en ervaringen van andere, met allerlei tips en trucs over wasbare luiers.

Geïnteresseerd in mijn verdere zoektocht en reis naar een groene lifestyle (als persoon en als moeder)? Dan is het zeker leuk om de Mama’s Jungle Facebookpagina te liken.

Veel liefs en ik wens je een prachtig weekend! Oja.. wat ik ook nog wilde zeggen.. hoe COOL dat de wasbare luier winactie populairder was dan de dure babyfoon met camera 😉 Hihi, dat vond mijn groene moederhart echt geweldig!

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (4) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

6 Comments

  1. Jeeeee wat super tof! Ik ben heel benieuwd na het scrubzeepje! Jij ook een fijn weekend lieve lori

  2. Haha gefeliciteerd winnaressen! Het was een mooie winweek :).

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.