Eindelijk is er in Barendrecht (direct naast het station) een groene hangout om de start van je weekend te vieren. De buitenbar naast de kas van Café Clementine brengt je in zomerse sferen. Voortaan is het elke vrijdag om 16.00 uur Fruity Friday!

Lees ook: Metaal Kathedraal in Utrecht (een experimenteel ecologisch & circulair landgoed)

Fruity Friday bij de Fruitbar in Barendrecht

Elke vrijdag kan je bij de Fruitbar in Barendrecht onder de stretchtenten heerlijk chillen.

Op de schommels en zitzakken geniet je van de mooiste zonsondergangen én liveoptredens. Je kan er terecht voor een fris biertje, fruitige cocktail en heerlijke bites van de Fruitbar borrelkaart. 

Verse ingrediënten staan er centraal. Zo worden de frisdranken afgemaakt met verse bloemen uit de moestuin en leveren de buren verse clementines voor de garnering van de cocktails.

de fruitbar in Barendrecht
Afbeelding van Verse Grond

Er zijn spelletjes, zoals pittenzak gooien, (tafel) tennis en bordspelen. Gezelligheid en vermaak staan centraal in De Fruitbar in Barendrecht. De zonnige inrichting heeft wilde bloemenvelden en een zee van romantische verlichting. Als het wat koeler is zijn er heaters en dekens.

Bedrijven kunnen vrijmibo pakketten afnemen waarmee hun medewerkers lekker kunnen borrelen. Je reserveert ze via de website van Café Clementine.

Waar is dat feestje?

De Fruitbar in Barendrecht richt zich op bewoners van 25 jaar en ouder uit Barendrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht. De locatie biedt enorm veel inspiratie en gelegenheid om je te verbinden met de oorsprong van het gebied.

De Fruitbar is onderdeel van Verse Grond.
Handelscentrum ZHZ 40a / 2991 LD Barendrecht

Je vind deze plek direct naast Station Barendrecht aan de kant van het bedrijventerrein.

de fruitbar in Barendrecht
Afbeelding van Verse Grond
Dit voormalige rauwe terrein is omgetoverd tot een levendige, sociale en bruisende plek. Over een aantal jaren kan je er wonen, werken en leven in een groene oase.

Verse Grond is dé sprankelende culinaire, sportieve en groene ontmoetingsplek van de BAR-regio. Er is sport, cultuur, muziek, horeca, een moestuin, heel veel groen en het is een creatieve plek voor startups.

Wie neem jij mee naar de Fruitbar in Barendrecht? Breng ze op de hoogte via de deelknoppen ღ

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.