Wat een eer. En zeker zo nice als de kers op de taart na het schrijven van mijn dankblog aan mijn lezers.  Hartstikke bedankt blogger “Happy Lioness”. Rraaawwwww… 😉

Wat is de Very Inspiring Blogger Award?

The Very Inspiring Blogger Award is voor iedereen en niet specifiek voor kleinere blogs zoals de Liebster Award. Gewoon voor alle bloggers waarvan je vindt dat ze het verdienen.  The rules:

1. Je bedankt de persoon die je genomineerd heeft, en linkt ook even terug naar diegene.
2. Kopieer de regel en Show off that award!
3. Deel 7 dingen of leuke feitjes over jezelf.
4. Nomineer andere blogs waarvan je vindt dat zij het verdienen, en deel je blogpost met ze.
5. Laat de award duidelijk op je website zien en volg degenen die je genomineerd hebt op Bloglovin’.

Wat zijn mijn 7 droomwensen (al dan niet realistisch)?

(1) Dromen over wonen waar de zon schijnt

Wonen in een altijd zonnig oord; verhuizen zou ik niet willen dus dan maar de evenaar iets meer verschuiven richting hier. Blijkbaar verhuis ik toch.. We verkopen alles en gaan reizen door Europa met de kids.

(2) Een dikke autowens

Een auto heb ik onder mijn kont, maar stiekem lijkt een grote, dikke, vette SUV mij superstoer! Een SUV is het niet geworden.. wel een vette camper!

https://camperfamily.nl/de-ideale-camper-rondreis-vakantie/

(3) Dromen over een leven zonder geld?

Ik fantaseer over hoe de wereld zou zijn als OF iedereen even veel geld zou hebben OF er geen geld bestaat.. helaas zijn er dan vast wel weer andere problemen.

(4) Oneindige wensen 😉

Met één wens zou wensen dat ik oneindig veel wensen had. En deze wensen zou ik dan weer graag uitdelen aan wie ook maar wil. Of is dat dan weer een beetje inhalig 😉

(5) Onze gezondheidscultuur richten op voorkomen i.p.v. genezen

Ik zou willen dat wij onze gezondheids(lees: ziekte)cultuur meer richten op voorkomen in plaats van genezen (lees: symptomen bestrijden). We denken zo anders over koorts bijvoorbeeld.

(6) Meer van de wereld willen zien

Ik zou wat meer van de wereld willen zien; andere culturen, mensen, milieu’s, flora en fauna. Nou dat lukt, met onze Europa reis 😉

(7) Nog heel veel meer bijleren

Ik wil nog zo veel weten en leren over bepaalde dingen dat ik bang ben dat mijn hoofd te klein is om dat allemaal op te slaan. Een groter hoofd hoeft nou ook weer niet per se maar maar ik vind zoveel interessant!

Andere blogs nomineren voor de Very Inspiring Blogger Award

Het was lastig om blogs te vinden die nog niet waren genomineerd voor deze award. Graag wil ik de volgende blogs in het zonnetje zetten:

Oh my macushla; mijn vriendinnetje & tweelingmama in spé. Ohh.. wat gaat zij het zwaar krijgen 🙂 maar oh wat leuk en bijzonder. Voor alles rondom mode, kleding & natuurlijk een beetje mommy2be!

Groene Vrouw; echt een inspiratie wat betreft voeding, iets waarvan ik (helaas) (nog) te weinig verstand van heb. En zó op één lijn qua ideeën omtrent huidverzorging!

Mama’s Goud; die had mij weer genomineerd voor de Liebster, maar ik vind haar blog zo leuk, omdat ik mezelf er in herken. En.. Yeayy, ook wasbare luiers *box!

Mama Anders; ook een leuke anders mama. Ik lees altijd graag bij haar. Ook wasbare luiers (sorry voor de wasbare luier spam, dat is echt perongeluk!)

Voed Zo & De Gezonde Mama; leuk, leerzaam, o.a. over voeding. Maar echt juist inspirerend, en ook kijkend door een andere bril.

Kelly Caresse; juist eigenlijk een populaire en drukbezochte website maar toch erg leuk, lijkt me een hele leuke meid en ook op één lijn qua bepaalde denkwijze.

Meisje-Eigenwijsje;  de verse, nieuwe blognaam van baby Eagles. Maar haar moeder is de leuke schrijfster erachter hoor.

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

5 Comments

  1. Leuke dromen. En wie droomt er niet over meer van de wereld zien. Ik in elk geval wel! Er staan nog zoveel landen op mijn lijstje waar ik de cultuur wil opsnuiven!
    …Paul schreef als laatst…LeestipMy Profile

  2. Graag gedaan. Het is verdiend! Je hebt gewoon een leuke blog. Leuk om je dromen te lezen.

    Ga snel even een aantal blogs bekijken die ik niet ken.
    …Petra schreef als laatst…Mijn bevalling #2My Profile

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.