Ik ben een slechte romanticus. Gelukkig is mijn man dat keer twee. Wanneer er ineens een pakketje binnen komt die ik niet mag openmaken dan voel ik de bui al hangen en plaats ik in blinde paniek een oproep tot leuke valentijnsblogjes van mijn leuke medebloggers! Natúúrlijk om een geweldig Valentijnsdag verzamelartikel van te maken met valentijn leestips, maar stiekem ook gewoon om op ideeën gebracht te worden voor mijn lieve hubby.

Zoek je gewoon een leuk cadeau?

Irma (van irmatennapel.nl) zegt gewoon waar het op staat. Ik vind het wél gewoon leuk om cadeautjes te krijgen. Ze tipt 5 leuke valentijncadeautjes,  maar ook bijvoorbeeld gewoon brownies bakken voor je vent. zo zit je altijd goed! En Anne (blogger bij Pinkpress) noemt leuke valentijnsdag tips voor mannen en vrouwen.

Of ga je lekker knutselen met een DIY

Esmée (van website4mama.nl) geeft je wat random valentijncadeautjes inspiratie en laat je zien hoe je een originele lollipop cover maakt. Nicole (van meisje-eigenwijsje.nl) haar hobby is niet voor niks fotografie en ze geeft je leuke valentijn foto ideeen. Ze tipt diy valentijnskaarten en gaat nog even door met een diy valentijn cadeau voor mannen. Ceciel (van badschuim.eu) laat zien hoe je een geweldige diy hartjes pen maakt of hoe je een leuke quote van bijvoorbeeld een landkaart kan oppimpen.

Liefde gaat zéker door de maag (jammie)

Marieke (van thuisleven.com) tovert liever een intiem 3 gangen diner thuis op tafel. Als voorgerecht: Pastinaaksoep met een kaasstengel. Als hoofdgerecht eendenborstfilet met sinaasappelsaus, aardappelgratin en sperziebonen. En als dessert: vanillevla met slagroom en Fourré met chocoladecrème.

En er is ook genoeg leuks te lezen over de liefde

Ik ben duidelijk het sorry-ik-vergeet-je-weer-maar-hou-wel-superveel-van-je-type. Linda (van mamaliefde.nl) noemde nog meer Valentijn types. Marguarita (van Marstyle.nl) draagt een stukje tekst op aan haar lezers in de waarom-ik-van-je-hou-dag. En Mary-Lou (van mamaloublogt.nl) vertelt haar lieve valentijn meer dan “dat de luiers bij de kruitvat in aanbieding zijn” (hihi). En Judith (van Pinkpress) heeft zo’n leuke man, die wil je bijna inpikken 😉

Valentijnsdag verzamelartikel

Een Valentijnsdag verzamelartikel

Lieffie, we zijn al 11 jaar samen. Je hebt mij voor, tijdens en na twee bevallingen meegemaakt en je bent nog bij mij, dus dat zit wel snor. Maar andersom hou ik ook héél veel van je. Met heel mijn hart. Je bent en blijft gewoon mijn tijger 😉 

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

8 Comments

    • Lori Reply

      Wat bijzonder dat je kdv open is. Slim! Hopelijk kan je er nog gebruik van maken… beterschap!

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.