De grootste anti-climax van een vakantie is wel een bezoekje kaakchirurg. Met een dikke wang en bonzend hoofd typ ik dit artikel, maar daar zo meer over. Wij waren vroeg dit jaar met onze vakantie in eind mei. Waar hingen wij uit? En waarom een weekje Nederland in plaats van naar de zon? Lees onze vakantie update.

Een korte vakantie, klussen en de kaakchirurg

De autoreis was ons op z’n zachtst gezegd niet meegevallen vorig jaar naar Frankrijk met een dreumes. En een speeltuintje en peutervermaak heb je overal. Daarom gingen wij dit jaar voor dichtbij. Een uurtje, welteverstaan. Een weekje weg en een weekje thuis was het idee. Er moet namelijk nog flink geklust worden aan het huis. Ik laat het je nog zien in een volgende blogpost. Verder moest ik naar de kaakchirurg om mijn verstandskies te laten trekken. En ze hadden plaats op.. juist. De eerste dag na onze vakantie.

Waar hingen jullie uit?

Wij waren een weekje naar Landal Rabbit Hill op de Veluwe. Dichtbij Juliana Toren, de Apenheul en een bosrijke omgeving. Perfect voor rust en gezinsdingen. Met een voorspelling van veel regen hadden wij toch nog geluk. Een enkel buitje en voor de rest best oké met wat wolken en wat zon.

vakantie update

We kozen speciaal voor een vakantie met hond. Lekker razen door de bossen. Hondenkind ook weer blij.

Een nieuwe vakantie serie

Een vakantie geeft altijd weer hele andere bloginspiratie. En dat laat ik natuurlijk niet onbenut! Het vakantieseizoen is nog maar net van start en voor velen betekent dat: vakantievoorpret! Een van de leukste dingen qua genieten vind ik altijd. Voor mij is het eigenlijk eerder vakantie napret 😉 maar dat mag de pret niet drukken.

Lees de komende dagen over bio&eco op vakantie, een uitgebreid artikel over landal Rabbit Hill, met een peuter naar de Apenheul en Julianatoren, weer eens wat over wasbare luiers en tips bij regen op vakantie!

Nog een keer over de kaak chirurg

Sodeju. Vier dagen terug werd mijn verstandskies linksonder getrokken. En sodeju. Ik kan mij niet heugen dat ik zo’n napijn had – die andere onderste is er jaren terug al uitgehaald. Kloppen, bonzen, zenuwpijn. Ik voel mij echt even een zielig hoopje mens, gedrogeerd met pijnstillers. Hopelijk gaat het de komende dagen snel beter.

Lees verder: “Update kaakchirurg”

Iemand nog goede tips tegen napijn van verstandskiezen trekken? Enne verder natuurlijk: geniet van het mooie weer lieve mensen!

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (4) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

4 Comments

    • Lori Reply

      Dankje! Ik heb arnica druppels gehaald. Net bij de kaakchirurg vandaan. Blijkt alveolitis. Nog minimaal een week mega pijn… brr

  1. Ben benieuwd wat jij ervan hebt gevonden! Ken zowel Rabiit Hill, als de apaneheul en de julianatoren.

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.