En, heb je een leuk cadeautje kunnen vinden voor de vader van je kleine en natuurlijk voor je eigen vader? Ik wil eigenlijk even stilstaan bij wat vaderdag nou eigenlijk betekent. En dat is niet een cadeautje of ontbijtje en klaar. Nee, dat is een vaderdag in woorden. En dan mag dat cadeautje en ontbijtje er natuurlijk ook nog bij. Maar kun jij je nog herinneren, hoe graag je eigenlijk gewoon gewaardeerd wilt worden (met moederdag bijvoorbeeld)? En een bloemetje is superleuk maar de woorden daarbij waren nog veel leuker!

Lees ook: “Verrassende cadeautip vaderdag namens kind: de foto tekening

Ode aan mijn eigen papa

Hai pap, ik zeg het maar één keer per jaar hoor. En dan is het wel weer genoeg emo voor ons. Maar weet je waarom ik jou de allerbeste vader van de wereld vind?

Jij bent het beste voorbeeld geweest voor een liefdevolle kijk op de wereld. Want jij leerde mij dat ieder mens gelijk en uniek is. Jij leerde mij niet wat respect hebben inhoud, maar op welke manieren ik dat kan toepassen. En dat deed je eigenlijk met alles. Je droeg me nooit wat op, ik moest niks. Jij gaf me de tools. En ik gebuikte ze op de juiste manier. Papa, jij bent mijn voorbeeld van een goed, gelukkig en succesvol persoon. I love you!

Ode aan mijn hubby, de papa van onze kids

Hai schatje, jij krijgt gelukkig wel vaker de dagelijkse complimenten, maar hier benadruk ik waarom ik jou de allerbeste vader van de wereld vind!

Of ik het nou even niet trek omdat ik te moe ben of op apegapen lig door de kaakchirurg, jij weet precies hoe je als beste vader moet inspringen. Neemt de zorg over en maakt er gewoon een gezellige dag van voor de kleine meid. Jij zorgt ervoor dat jouw vrouwen niks te kort komen. Wonen in een mooi huis en jij werkt hard voor je doelen. Jij bent een super vader want jij kan onze kleine veel dingen leren. Bijvoorbeeld over dieren, de natuur en klussen. En, omdat het gewoon té leuk is om jou als stoere vader, schattige kleine meisjes dingen te zien doen. Popjes kussen enzo 😉

Ook leuk: “Vaderdag knutseltip: photobooth props

Zullen we de vaders dit jaar eens vertéllen waarom we ze willen bedanken? Of doe jij dat altijd al 🙂

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

1 Comment

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.