Yep, een geslaagde dag gister. Het dreumesalarm stond alleen iets te vroeg afgesteld, kwart voor 6, gááp. Even een tiet links en rechts, en slingerdeslang terug naar je nest. Papa en mama functioneren nog niet. Kwart voor 7 kwam de kleine uiteindelijk om het hoekje koekeloeren. Het is vaderdag!

Photo booth props kopen kan natuurlijk, maar maken is veel leuker 😉

Vaderdag knutseltip

Wat hebben wij gegeven? Een leuk knutselwerkje! We maken namelijk een gave fotocollage met onze eigen creatie photobooth props. Weten hoe?

Maak je eigen vaderdag photobooth props (DIY)

Google op iets met “snor” >>> plak het in Word >>> print & knip uit >>> jat papa’s blouse >>>just play and shoot that picture >>>van de gaafste foto’s maak je een collage >> lieve tekst erbij en tadaa. Klaar voor vaderdag.

vaderdag knutseltip

Vaderdag papa mag uitslapen

Papa mocht nog even blijven liggen en wij tjielpen naar beneden. De tafel gedekt, de vette knutsels liggen klaar, papa uit bed slepen, het gezin aan tafel en .. oops, zal ik broodjes nog even afbakken? Oven aan, broodjes erin. Daarna beginnen met de cadeautjes. Voetjes op schilderij van de crèche en natuurlijk de  mooie fotokaartcollage van ons. Het ontbijtje was heerlijk.

Wat geven jullie zoal met vaderdag?

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

4 Reacties

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.