Naast via 150 “unknown search terms” kwamen bezoekers op de volgende manieren op mijn blog terecht. Wat zijn de populaire zoektermen op Mama’s Jungle?

Ook leuk: “Say whut?! De gekke zoektermen TAG”

Populaire zoektermen op Mama’s Jungle

Mama’s Jungle

Oké spreekt voor zich. Die waren denk ik al bekend met mijn blog maar hadden mij nog niet toegevoegd op bloglovin bijvoorbeeld 😉

Milovia luiers

Een merk wasbare luiers. Men komt dan meteen terecht op mijn artikel “wat ik NIET handig vind aan wasbare luiers” haha oops, meteen afgeschrikt.

Eistempeltje

Blijkbaar zoeken er nog meer mensen naar wat die eistempeltjes betekenen. Er komt dan maar één resultaat uit de zoekopdracht. Met een duidelijke uitleg.. van mij 🙂

Lees verder over 1 jaar later: “Wat zoek je in mijn jungle?! Zoekwoorden op Mama’s Jungle”

Dubbele tepel

Een klein gokje, maar ik denk dat mensen die hierop googlen niet mijn artikel zoeken over borstvoeding & tepelzalf. Ach, mochten hun tepel(s) ook kaduuk zijn hebben ze in ieder geval tips voor goede crèmes..

Zwangerschapsmasker van antidepressiva

Tja, dat is niet zo algemeen bekend als door antibiotica maar kan zeker voorkomen. Ik schreef over pigmentvlekken bijv. door je zwangerschap .

Zwangerschapskledij voor lovehandles

Uhhh dat is de schuld van de blog van mijn (van een tweeling) zwangere vriendin over het verschil van onze zwangerschapskleding.. het was een heel onschuldig artikel hoor 😉

Koortsziekte

Daar schreef ik over ja, dat het niet altijd een goed idee is om zomaar paracetamol te geven. Koorts is wel degelijk ergens goed voor.

Jungle mamas

Zouden ze mij zoeken of die in een strak tijgerpakje gehulde wulpse vrouw met een naakte Mowgli onder d’r arm (en grote borsten etc etc?)……… uuhhhh

Chinees bruiloft diner

Ja, supertof. Een Chinese bruiloft heb ik live meegemaakt in het desbetreffende land! Ra-ra-ra wat ligt daar op je bord?!! Overigens schreef ik ook over de Chinese toiletten inclusief afbeeldingen.. aiii

Mamas tieten

mmmmokayy, die ging ik nazoeken in de Google zoekresultaat, maar ben gestopt bij pagina 10 tussen alle Hot Moms….. Ik kon mezelf echt niet vinden. ging het om mijn borstvoedingsfoto’s?

Trouwfoto’s anders

Ja, onze trouwreportage in een slooppand was inderdaad anders!

Net zwanger naar China

Dan zeg ik 1 ding: succes! Zeker met die wc’s in China

Grappig hè om die zoekresultaten te zien! En voor de bloggers onder ons: welke gekke zoektermen worden er bij jou gebruikt?

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (4) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

4 Comments

 1. Hoi, ik heb je leuke blog een paar dagen geleden ontdekt en niet via Google maar via een reactie van jou bij een andere blogger (weet even niet meer welke). Ik blog zelf niet maar lig nu in mijn verlof veel op bank/bed met smartphone ivm plakbaby en dan kom je nog eens ergens op het http://www…. Je schrijft heel leuk en wat ik ook grappig vind is dat ik over veel zaken hetzelfde denk. Wij luieren ook wasbaar en ik wil ook doorgaan met borstvoeding, best wel geitenwollensokkerig maar dan op een nuchtere manier als ik dat zo mag zeggen 😉
  Keep up the good work!

  • Lori Reply

   Wat een super, super leuke reactie van jou! Ik voel me vereerd 🙂 *High-geitenwollensokken-five!

 2. mamawatdoejenou.nl Reply

  Haha, wat grappig om te ontdekken hoe mensen zo bij jouw blog uitkomen. En fijn ook dat je mensen daardoor gericht kan helpen zoals bijvoorbeeld met koortsziekte…
  …mamawatdoejenou.nl schreef als laatst…Mijn leukste vakantie als mamaMy Profile

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.