Ben je op zoek naar leuke dingen met kinderen in Zoetermeer om te doen? Die zijn er genoeg! Hieronder vind je allerlei gezellige en gratis ideetjes op het gebied van eco, spelen, natuur & dier. Van leuke uitstapjes naar het museum, sfeervolle bossen, binnen- en buitenspeeltuinen, boeken en meer! Ook vind je hier de Zoetermeerse kids-evenementenkalender, zodat je altijd op de hoogte bent van de leukste kinderactiviteiten en uitjes in de aankomende periode!

Weet jij een leuk evenement of uitje dat hier helemaal bij hoort? Stuur me een berichtje in de reacties of mail naar mamasjungle@hotmail.com. Dan zet ik ‘m erbij.

Eco, spelen, natuur & dier (met kids in Zoetermeer)

Voor kinderen is er heel veel leuks op het gebied van eco, spelen, natuur & dier in Zoetermeer. Waar vind je toffe speeltuinen, wijktuinen of bloementuinen? Welke musea zijn leuk om te bezoeken? Bekijk ook leuke plekken om te struinen of waar je met diertjes kunt knuffelen. De lijst is volop in ontwikkeling en elke 2 weken komt er een nieuw blog bij, vol toffe tips!

Lijst: gezellige & gratis uitjes kids Zoetermeer

Toffe evenementen voor kids in Zoetermeer

Wil je weten welke leuke evenementen, festivals, markten en uitstapjes er binnenkort zijn in Zoetermeer met kinderen of het gezin? Vind hier de gezelligste Zoetermeerse uitjes met kids! Veel is gratis 🙂

Agenda: evenementen met kids Zoetermeer

DatumEvenement / uitje / markt / activiteit kids
19-27 oktNajaarskermis Silverdome
>Maandag 21 okt (14.00-16.00) prikkelarme kermis
21-25 oktRico’s griezelweek; ijspret + springkussen in
Silverdome (vanaf 6 euro)
vr 25 oktHalloweenwalk & halloween circus
> Trick or treat Dorpsstraat (18.00-20.00)
vr 1 novNight at the Museum (Thrillerfestival), de Voorde
3 novKleding en speelgoedbeurs Kortjakje
16 nov
11.30-16.00 uur
Intocht Zoetermeer, Marktplein
10 decKaarsjesavond
27 decMagisch Zoetermeer
woensdagmiddag
in winterseizoen
Kids schaatsen, silverdome

Uitgelichte evenementen

Wil je meer weten over een bepaald evenement uit de kalender hierboven? Klik op de link in de lijst of lees hieronder de uitgelichte evenementen. Onderaan vind je ook alle Zoetermeer uitjes agenda’s.

Halloweenwalk

Vr 25 oktober 2019 | 19.00-21.00 uur | gratis. De Halloween Walk bestaat uit diverse scare zones en theater opvoeringen. Een evenement voor mummies, vampieren, heksen, zombies, creepy demonen, frankensteins, monsters en nog véél meer angstaanjagende figuren. Gratis entree, leeftijdsadvies vanaf 12 jaar.

Halloween circus

Vr 25 oktober 2019 | 18.30-23.30 uur | betaald. Het Halloween Circus op de Markt: de circusdirecteur nodigt jou persoonlijk uit, maar pas op: dit circus is geen gewoon circus! De mysterieuze klanken van ons draaiorgel trekken zeker jouw aandacht….  Ben jij klaar voor de schokkende waarheid achter dit circus? Treed dan binnen in deze bizarre wereld, onderga onze gestoorde acts, angstaanjagende situaties en bloedstollende momenten! Vanaf 12 jaar.

Genoeg leuke dingen met kinderen in Zoetermeer dus!

Hopelijk zit je vol inspiratie. Ik in ieder geval wel 😉

En, ga ik je nog ergens treffen? Klets gezellig mee in de reacties over de evenementen; is iets een aanrader of juist niet? Waar kijk jij het meest naar uit met je kids? Tot slot: heb je een toevoeging, zet deze dan in de reacties of stuur me een mailtje naar mamasjungle @ hotmail.com. Danku, en tot slot: have fun!

Uitjesagenda’s Zoetermeer: Natuuragenda / theater / Zoetermeer bruist / Groei & Bloei Zoetermeer / Zoetermeer actief /

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.