Hoogzwanger en enorm veel zin in zwangerschapsleesvoer vroeg ik jullie om je leukste en meest ontroerende zwangerschapsartikelen te delen in de zwangerschapslinkparty. Vandaag deel ik met jullie de uitblinkers. Dit is mijn top 3 artikelen over zwangerschap die jullie met mij gedeeld hebben. Bedankt daarvoor!

PSSSSSSSSSSSSSSTTTT… Ik ben zo enthousisast geworden, dat er maandelijks een nieuwe linkparty verschijnt op Mama’s Jungle. Kom je zaterdag 26 november weer terug voor de nieuwste linkparty?

Top 3 artikelen over zwangerschap

Een top 3 maken is altijd lastig met zo veel leuke andere zwangerschapsartikelen! Dus ben je ook helemaal in de zwangerschapsmood? Check het overzicht met zwangerschapsartikelen van mijn collega bloggers. Lees over bevallingen, de spiraal, buikfoto’s, zwangerschapsupdates, een tweeling zwangerschap, bekkenklachten, kraamcadeau’s, gebroken vliezen op de babyshower en nog veel meer! Dan nu echt mijn top 3 artikelen over zwangerschap.

1. Kamerolifantje? Zeg dat maar niet

Als zwanger hormonaaltje ben je heel gevoelig. Ik merk het zelf. Ik kan de normaal leuke, edgy grapjes van mijn man, nu echt niet hebben! En net zoals de opmerking: “succes of sterkte met de bevalling”. Ik snap wel dat het goed bedoeld is, maar ik vind dat zo negatief klinken. Dan kun je beter zeggen: een “mooie bevalling” of “fijne reis”. Merel van Lotus Writings maakte een lijstje met 10 dingen die je echt niet wil horen als je zwanger bent.

http://www.lotuswritings.nl/niet-zeggen-zwangere/

2. Wij zijn zwangerrrrrrrrrrrrr!!

Wil je op een leuke of originele manier vertellen dat jullie in verwachting zijn? Wij hadden bijvoorbeeld onze peuter een shirtje aangetrokken met “ik word grote zus!”.  Aukje van Aukjeswereld maakte een fantastisch artikel met nog veel meer leuke ideeën en inspiratie voor jullie zwangerschapsaankondiging.

http://www.aukjeswereld.nl/zwanger/de-leukste-zwangerschapsaankondigingen/

3. Superleuk idee voor je Gender Reveal

Een gender reveal is helemaal hot. En dat snap ik helemaal, want hoe leuk is het om samen met je intimi te ontdekken of het een boy of een girl is? Fleur van MizFlurry had echt een prachtige taart (die moet je even zien) voor haar gender reveal. Wat ik ook echt een leuk idee vind is dat je de gasten in het roze of blauw gekleed laat komen. Op mijn gender reveal was ik dan in het roze gekomen, lekker voor schut, want onze baby is een jongen 😉

gender_reveal_party

Dit waren mijn favorieten! Kom je zaterdag 26 november terug voor de nieuwste linkparty? Ik zie je dan!

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

8 Reacties

    • Jaa, klopt. Ik zie je gewoon gezellig bij de volgende. Jullie hebben er ook bijna weer één zeker? Ik houd het in de gaten!

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.