Aan goeie, groene initiatiefnemers geef ik graag het woord! Lees mee over een nieuw platform om je tweedehands kinderkleding weer door te verkopen én zelf nieuwe te shoppen, tweedehands dan 🙂

Kids groeien snel uit hun kleding

Een half jaar geleden zagen de drie oprichters David, Julius en Lucas dat ouders van jonge kinderen het lastig vinden om duurzaam om te gaan met kinderkleding. De kinderen groeien sneller dan de kleding slijt en de nieuwe maten volgen elkaar in rap tempo op. Dat zorgt voor een situatie waarin je snel met stapels te kleine, maar nog hele goede kinderkleding komt te zitten en constant nieuwe kinderkleding moet kopen. Hoe kan je daar nou als ouder duurzaam mee omgaan?

Circle of Parents

David, Julius en Lucas hebben het antwoord gevonden. Zij hebben Circle of Parents opgericht: een online platform waar je als ouder heel makkelijk, vertrouwd en veilig tweedehands kinderkleding kunt kopen en verkopen. Het uiteindelijke doel is tweedehands kinderkleding de standaard te maken en iedere dag sluiten zich meer ouders aan bij de Circle of Parents community. Dit initiatief is er echt op gericht om het zo makkelijk en vertrouwd mogelijk te maken om tweedehands kinderkleding te kopen en verkopen en kenmerkt zich door de persoonlijke benadering naar alle ouders op Circle of Parents.
Herken jij net als vele anderen ook de bovenstaande uitdagingen? Ben je net als andere ouders ook zoekende naar een goede manier om duurzaam met kinderkleding om te gaan? Dan denk ik dat Circle of Parents zeker wat is voor jou! Wil je zelf even een kijkje nemen? Kijk dan op www.circleofparents.nl! Voor vragen kan je David, Julius en Lucas ook altijd zelf een berichtje sturen.

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (4) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.