Ik houd van (de Nederlandse) taal en kan dan ook heel nerderig om taalgrapjes in een deuk liggen. En nee, dat betekent niet dat ik perfect Nederlands kan (ik doe mijn best). Maar soms voel ik mij wel eenzaam in zo’n lachbui. Taalvoutjes boeken, ik zeg geweldig!

Taalkundige geintjes op vakantie

Wat ik ook zo geweldig vond was het Chinglish tijdens onze China reis. Ken je dat, de Chinese vertalingen naar het Engels? Hi-la-risch!

Hier op de Franse camping hebben ze overigens hele gezellige avonden. Met heerlijke tapas, veel cocktails en shooters, je kunt er zwoel dansen, echt entertainment met Braziliaanse zweer.

Of dat nou van de gezelligheid, door de drank of het dansen komt weet ik alleen niet.. 

20140806_204241

Lees verder in de vakantie serie: “trammelant in de tent”

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

4 Comments

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.