Dat leken een paar stille dagen rondom Mama’s Jungle, maar niets is minder waar. De drukte in real life compenseerde de rust in de virtuele wereld ruimschoots. Tijd voor een persoonlijke update.

Persoonlijke update: Wat ben ik allemaal aan het doen?

Ik heb sinds tijden weer een boek gelezen “Van gifbelt naar tempel” (lief cadeautje van meneertje Jungle), ik ben veel buiten geweest met de kleine meid, helaas zijn we ook allebei ziek geweest, ik heb een heerlijk recept voor verse pastasaus uitgeprobeerd, daarmee DZP doel #81 volbracht én de oplettende kijker ziet een gloednieuw tabje “recepten” op Mama’s Jungle staan (tenminste vanaf morgen dan, als het eerste receptje online komt).

Recepten uitproberen op Mama’s Jungle

Het receptentabje. Met het oog op mijn eco-reis wil ik me nog meer storten op gezonde voeding voor mij en mijn gezin en het leek mij handig en leuk om af en toe zulke recepten op mijn blog te delen. Denk daarbij aan biologisch, verse ingrediënten, zelf maken in plaats van pakjes en zakjes en natuurlijk (zo veel mogelijk) e-nummerloos. Leuke tips voor basisingrediënten zoals noten, pitten en zaadjes.

Ook ga ik meer letten op de hoeveel koolhydraten (suiker!) in producten en ingrediënten. Verder wil ik wat minderen qua brood (tips voor broodloze lunch) en ook gluten dus zoek ook altijd naar een leuke afwisseling voor ontbijt en lunch. Kortom, genoeg leuks én lekkers dus op die tab!

Lekker hè, die warme dagen. Ik wil alleen maar buiten spelen (voel me net een kind).

chillen

 

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

2 Comments

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.