Voorheen las ik op vakantie wel een paar boeken weg. Zo lekker op het ligbed aan het strand. Nu gaat dat wat anders. Iets met baby’s en plannen. Dus, enkele seconden nadat ik de kleine in haar campingbedje heb geschoven, sla ik mijn boek open en zet mijn gezicht op de sst-ik-ben-geconcentreerd-aan-het-lezenstand.

Ook leuk: “Leuke dingen om te doen tijdens regen in de vakantie met kids”

Boeken lezen op vakantie met een kind (en een man)

Helaas beheerst het andere geslacht deze non-verbale communicatie niet altijd even goed. Ik krijg een gepassioneerde uiteenzetting over speciale standen op de spiegelreflexcamera. ‘Mooi hè?’

Na een iets te snelle, ongeïnteresseerde ‘hmm, hmm’, wijs ik met mijn ogen naar mijn boek. Kijk er een beetje sorryachtig bij, maar zwicht toch als er met puppyogen wordt gezegd: ‘Wil je alleen heel eventjes naar dit kleine dingetje kijken……’

‘Natuurlijk schat!’ Hoe kan ik dat nou weigeren?

Daarna kon ik precies 5 bladzijden lezen en ging het campingbedje af.

boeken

Toch nog gelezen

Op de een of andere manier heb ik toch nog 2 van de 3 boeken kunnen lezen.

Meer boeken lezen op vakantie (als je tijd hebt)

En nu je hier toch bent, en de uitdaging boeken lezen op vakantie met een kind aandurft, heb ik nog een paar hele leuke boeken aanraders voor je:

Verder lezen: “Taalkundige geintjes op vakantie”

Kom jij nog een beetje toe aan boeken lezen op vakantie als moeder?

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

1 Reactie

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.