Op de valreep wil ik graag een oproep doen aan jullie allemaal, lieve mede bloggers. Ik zie zoveel geweldige en inspirerende artikelen voorbij schieten met als onderwerp kerst, en die wil ik graag in het winterse zonnetje zetten. Kortom: spam je kerstblog!

Like Mama’s Jungle op Facebook voor de leukste updates over groen leven en moederschap

Leuke kerst artikelen op Mama’s Jungle

Spam je kerstblog

Heb jij een leuk artikel geschreven over wat je gaat doen met kerst, deelde jij heerlijke kerstrecepten of een originele kerst DIY? Schreef jij over wat kerst met je doet of waar jij dankbaar voor bent? Vertelde je over je familie of over mensen die je mist met kerst?

spam je kerstblog2

Spam je kerstartikel hieronder in de reacties. Dat kan met een link of met het Commentluv knopje. Ik wil je kerstartikel graag lezen!

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (4) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

7 Comments

 1. Leuke blog heb je! Ik heb laatst een kerstplog gedeeld. Van galajurk tot foute kersttruien. Ik wens jullie een fijne jaarwisseling!

  • Lori Reply

   Geweldig die kersttruien! Ik houd ervan 😉 en ook een heel mooi idee om te doneren i.p.v. kerstkaarten sturen. Topper!

 2. Wat een leuk idee, ik doe even mee ?
  Ik postte net een stukje over mijn deelname aan de ugly x-mas sweater run! Dat was lachen! En zwéten..
  Fijne kerstdagen X

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.