Haai lieve allemaal. Maandag kwam er geen blog op Mama’s Jungle. Momenteel typ ik in mijn pyjama met een kopje koffie dit artikel. Ik ben even overprikkeld! Ik wil zo veel schrijven nog op mijn blog, maar het rolt er niet uit. In het kader van mindfulness laat ik het maar even zo, het is wat het is. Dus vandaar is het even stil hier op de blog (maar niet voor lang, wees niet bang!).

Bekijk eens deze top 10 mindfulness boeken

Even stil + superleuke lees suggesties!

Omdat er zoveel leuke, nieuwe (mama)bloggers voorbij komen – super leuk – vandaag allemaal leestips van mij voor jou en een verzoek tot een spam je blog van jou voor mij.

Wat staat er op de planning op Mama’s Jungle?

Even een sneak peek voor Mama’s Jungle. Je kunt artikelen verwachten over:

Heb je deze leuke interessante blogs al gelezen?

Zin in een lekkere jankfilm, 4 aanraders! Please, regel een uitvaartverzekering voor je kind. Groen shoppen? Hier vindt je leuke webshops. Ben jij een doorgewinterde moeder? Hou je van seks, doe het eens groen. Of ben je bezig met zindelijkheidstraining en gaat het niet in één week? Bij ons ook niet hoor! Een lekker recept voor spelt eierkoeken. En zie mij gáán in een Ferrari!

Leuke leesvoer bij andere bloggers!

 • Een mannelijk blogger: joepie! Lees bij Ricardo van Readalong wat hij vindt van onze quinoa mamabloggers 😉
 • Reisblogger: mijn favoriete “rasta vrouwtje”. Bekijk bij inspirerende Debby van Bohemiandreams haar lekkere, luchtige wandelvlog bij Rupit.
 • Heb jij ook een kleine treuzelaar die niet onder de douche vandaan komt? De omdenkers reageren volop! Lees de vele tips n.a.v. dit “probleem” bij de blog Omdenken.

En dan nu………. gewaardeerde moeders, groene geitenwollensokken en alle andere lieve bloggers: SPAM JE BLOG

Waar schrijf je over, wie ben je of drop je link! Hoe meer, hoe beter. Ik lees graag over van alles en ben benieuwd naar jouw blog!

spam je blog

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (4) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

17 Comments

 1. Ik heb in de vakantie ook en beetje ‘het bloggen’ links laten liggen. Ik heb had wel keurig was dingen online, maar was een beetje afwezig op social media enzo, dat is ook wel eens lekker. Ik heb zelfs geschilderd en ben veel in de tuin geweest. Hoop dat jouw ‘rust’ je ook helpt!

  En dan spam ik ook nog even, ik ben 33, moeder van Anna (4) en blog over het moederschap, gezondheid en geluk & planning etc.
  …Lilian schreef als laatst…Mijn to-do lijst die werktMy Profile

 2. Wat een leuk artikel! Ik ben zelf ook altijd op zoek naar nieuwe blogs om te lezen. Nu een klein stukje over mezelf.

  Ik ben Debby 25 jaar en sinds 8 weken trotse mama van onze zoon Max. Mijn blog is nog steeds een lifestyleblog, maar hij heeft nu wel een mamatwist gekregen. Dat betekent dat ik eigenlijk alleen nog maar praat over het mama zijn. Vandaar de titel : http://lifeofdebby.wordpress.com
  …Debby Riemens schreef als laatst…Winkelen + mini shoplogMy Profile

 3. Hoi, ik lees jouw blog regelmatig, heel leuk 🙂 Ik heb ook een mama blog, nog niet zo lang, ben.een beginner. Ik heb een zoontje van 9 maanden (Jim) en ik schrijf (meestal sarcastich maar toch positief, kan dat?) over alles waar ik tegenaan loop in het nieuwe moederschap. Waarschijnlijk hetzelfde als waar iedereen tegen aan loopt, vandaar:
  alweereennieuwemoederblog.nl
  …Elisabeth schreef als laatst…Het onderzoeksprotocolMy Profile

 4. Leuke tips, vind omdenken wel een goeie. Ik was tot 2 weken geleden een mommy to be en nu de trotse mama van een dochter. Hoe combineer je een Mini (de werktitel tijdens de zwangerschap) met je eigen lifestyle & ambities? Dat is het onderwerp van mijn blog.

  Ik schrijf over minimalisme, stijl voor mama en een Mini, ambitie en creativiteit als outlet. En over mijn persoonlijke ervaringen tijdens en na de zwangerschap. That’s it!

  Succes met je blog!
  …Floor schreef als laatst…THE ARRIVAL OF THE MINI: my child birth storyMy Profile

 5. Hey MJ, ik lees al geruime tijd met veel plezier mee en maak graag gebruik van je spam oproep om mijn vernieuwde blog in het zonnetje te zetten! Komt ie!

  Zus ziet… Een vrolijk persoonlijk blog van een werkende moeder die vooral met veel plezier ‘eerste-indruk’- en unboxing video’s maakt van allerhande producten. Ze schrijft graag over dingen waar ze enthousiast over is. Van bakfiets to makeup en van tech tot kinderspul. “Ik hoop met mijn teksten en video’s iemand een vrolijk momentje op de dag te bezorgen. Al is het maar een kleine glimlach, daar doe ik het voor.” Welkom op http://www.zusziet.nl

  Cheerz!
  Zus
  …Zus ziet schreef als laatst…[video] 1ste Poging: Smashbox Contour Kit & MAC Prep + PrimeMy Profile

  • Lori Reply

   En die glimlach krijg je zeker als je naar jouw filmpjes kijkt! Ik moet eerlijk toegeven. De vlogs sla ik altijd over. Behalve die van jou. Want je bent zo schattig en vrolijk 😀

  • Lori Reply

   Alstu 🙂

   Ik kende je blog nog niet, maar wat een leuke artikelen heb je er allemaal op staan over minimalisme! Ik heb je meteen toegevoegd 😉

 6. Boekenwurm, stuntelaar, op zoek naar werk, nerd, theeleut, moedert wat af en schrijft daar wat over. Leest ook veel blogs, maar is een slechte reageerder 😉
  jenny-green-teeth.blogspot.nl
  …Jenny Green Teeth schreef als laatst…Klein wereldjeMy Profile

  • Lori Reply

   Plus een hele leuk blog en iets met citroenen en tequila 😉

   Een slechte reageerder? Ben je een blogger, lees je iets en dan denk je: tja, wat moet ik daar op zeggen (ik heb hetzelfde “probleem”) haha.

 7. Amateur boerin Zinin, dat ben ik. Verhuisd van stad naar platteland, moeder van 2 kinderen (2 en 4). Ik schrijf over het leven op het platteland, onze beestenboel, de (moes)tuin, huis- en tuin projecten, doe-het-zelven, de kinderen en onze lekkerste recepten.

  Leuk als je een kijkje komt nemen en een reactie achterlaat!
  …Boerderij Zinin schreef als laatst…“This is where I heal my hurts”My Profile

 8. Wat lief dat je mij benoemt ! Eigenlijk hoef ik mezelf dus niet te spammen, want dat heb je voor mij gedaan.
  Voor de mensen die toch benieuwd zijn:

  Op http://www.readalong.nl blog ik werkelijk over van alles en nog wat.
  Mijn liefdesleven komt naar voren, ik schrijf over ergernissen, muziek, series en weet ik veel wat nog meer.
  In Juli vorig jaar ben ik heel fanatiek begonnen en poste ik elke dag wel meerdere dingen. Nu is mijn streven om om de dag een blog te posten.
  …Ricardo schreef als laatst…25 levensvragen!My Profile

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.