Hallo liefste allemaal. Beetje bijgekomen van de drukte en feestdagen? Sommige mensen vinden januari een saaie maand. Of de meest depressieve maand. Mijn januari is een heerlijk rustige maand waarin opruimen en cleanen van mijn huis centraal staat. Heerlijk vind ik dat! Soort kerstboom eruit en geen kamerplant erin, maar nog meer zooi eruit. Mijn klusliefhebbende man staat ook alweer te trappelen voor zijn nieuwe projecten dit jaar. Ik houd mijn hart weer vast. Maar ik wijk af, haha. We gaan weer een feestje vieren in een nieuwe linkparty! Hierbij een verzameling van de leukste blogs over januari en wat wij moeders dan zoal uitsproken 😉

Linkparty over jouw januari!

Deze linkparty gaat dus over de maand januari. Wat staat er bij jou centraal deze maand? Is dat ook opruimen? Of een ander leuk thema. Ben jij extra blij of heb jij nu ook altijd een dipje? Of wil jij graag je meest bijzondere artikel van de afgelopen weken delen? Het mag allemaal!

10x januari op Mama’s Jungle

5x Shop tips in januari

Linkparty: januari leestips


Andere toffe linkparty’s

Meer leesinspiratie per onderwerp:

Zelf een blog in het kader van januari delen?

Kies jouw leukste post uit januari, deel je schoonmaaktips, goede voornemens of wat dan maar ook. Zet je link in de comments hieronder! Enne, veel leesplezier!

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

13 Reacties

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.