Jaja, ik zie mijn liefdespartner Slaap tegenwoordig steeds meer. Zo fijn! Na al de slaapdrama, bedaren de nachtelijke junglekreten langzaam tot een steeds stillere en lagere frequentie. De nachtvoedingen zijn verleden tijd, en ons nachtdier slaap tevreden terug in na een paar slokjes water zo 1-2 keer per avond/nacht. Ik ga er dus nog wel uit, maar heeeel kort en slaap daarna heeeel snel weer in. Ach, zeker met dat warme weer heb je gewoon dorst ‘s nachts – dat snap ik wel.

Na 1 jaar en 3 maanden, slaapt mama eindelijk weer een beetje normaal..!

Ook op de slaapjes overdag kan de klok bijna gelijk gezet worden. Rond kwart voor tien en tussen twee en drie slaapt mevrouw een uurtje. Holladiejee mommytime, denk ik altijd als ik blij springend de trap afloop rond deze tijdstippen.

Maar het gevaar van dit soort updates ligt op de loer…. want voor je het weet verlaat mijn liefdespartner Slaap me weer voor een tijdje, en ligt mijn focus terug op ons nachtdier.

Ach, als alles reilt en zeilt is het altijd tijd voor iets nieuws, toch? Zo blijven wij vooruit Junglen.

“Zegt het ene aapje tegen het andere: laat me slapen” 

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

5 Reacties

  1. Haha! Dat heb je leuk omschreven!
    En gelukkig ben je heel realistisch, want die liefdespartner van jou is niet zo trouw 😉

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.