De snap-in-one wasbare luier lijkt erg op de wegwerp luier. Maar ze is duurzamer en ziet er gewoonweg véél leuker uit! Een perfect instapmodel als je voorzichtig wasbare luiers wilt gaan uitproberen. Daarnaast is deze hybridevorm dé oplossing voor twijfelkonten die niet kunnen kiezen tussen de 1-delige of de 2-delige wasbare luier.

Tipje: lees eerst over het starten met wasbare luiers en de benodigdheden als je nog helemaal onbekend bent. Aanschaffen van wasbare luiers kan online volop.

Wat zijn snap-in-one wasbare luiers?

De snap-in-one (sio) luier bestaat uit een waterdicht overbroekje, en één of meerdere absorberende boosters. Met drukknoopjes zet je de boosters vast in het overbroekje.

Het combineert “the best of both”

Zo kun je gewoon in één keer de luier bij je baby aan doen (zoals een 1-delige wasbare luier). Omdat de snap-in-one bestaat uit meerdere boosters is het absorberende vermogen hoger (zoals bij een 2-delige wasbare luier). Een perfecte hybride dus.

close pop-in wasbare luier

Zie rechts de boosters die je dus in de snap-in-one luier kunt klikken.

Hoe gebruik je de snap-in-one wasbare luier?

Je klikt de inleggers vast zodat je gewoon één luier hebt. Deze luier doe je om als een gewone luier en klaar! Voor in de nacht, kun je een extra nachtbooster gebruiken.

Tip: vouw de booster voor een jongetje een stukje dubbel aan de voorkant.  Vouw de booster voor een meisje juist wat naar achter voor extra absorptie op de plekken waar de luier het meest nat wordt.

https://www.facebook.com/mamasjungle/videos/1797361390580031/

 

Het wassen en drogen van de snap-in-one

De snap-in-one luier kun je na de verschoonronde, hup, de was in gooien. De “snaps” hoeven niet los. Als de luier heel vies is, kun je wel 1 of 2 drukkertjes losmaken zodat ze extra goed schoon worden.  Let erop dat je de klittenband sluiting inklapt.

Wastip: pas na 3-10 keer wassen bereikt een wasbare luier zijn maximale absorptie.

De sio’s droog je het best aan de lijn. Ze drogen iets langzamer dan pocket luiers en wat sneller dan de absorberende broekjes van een 2-delig systeem. Als je de drukknoopjes los klikt, drogen de broekjes sneller. De booster mogen in de droger, maar het PUL buitenbroekje niet.

Waar vind ik die handige snap-in-one’s?

Bekend merken snap-in-one luiers zijn: Bamboolik, Close Parents Pop-in en de Totsbots PeeNut. De overbroekjes van Buttons zijn geschikt als snap-in-one, Petit Lulu heeft een SIO lijn en verder heb je de SoftBums Echo en Omni. Ook MommyMouse en Puppi hebben snap-in-one luiers.

Iris: van Poldermama: “Wij kozen voor SIO luiers na een voorlichting over wasbare luiers waar we werkelijk alle merken en maten voorbij hebben zien komen. Deze vonden we prettig omdat er inleggers van diverse materialen zijn (verschillende droogtijden) en we zo konden kiezen wat bij ons past, aangezien wij geen droger hebben. Maar ook omdat ze lekker zacht zijn, gave kleurtjes hebben en omdat we aan 1 luier genoeg hadden tot ons kind zindelijk was. Dat sprak ons heel erg aan omdat het toch in een keer een behoorlijke uitgave is.”

Review: snap-in-one luier van Close Parent Pop-in

Voor het maken van dit artikel mocht ik van de aardige ouders achter de webshop Klein Spook, de Close Parent Pop-in uitproberen. Een supermooie snap-in-one wasbare luier, met een stoere print.

Close Parant Pop-in (sio)

Wat vind ik van de Close Parent Pop-in?

De luier voelt echt heel kwalitatief (bamboe en PUL) en ziet er gewoon supercool uit! Ik vind hem helemaal gemakkelijk, echt wat voor manlief-fen. Omdat er een goede booster, een extra boostertje én en absorberend binnenstukje in zit, is deze gewoon super absorberend. Qua dikte is hij ietwat dik, maar nog wel oké. De sluiting is met drukkertjes en klittenband, waardoor hij goed te stellen is en tot aan zindelijkheid mee kan.

In de was liet ik alles gewoon aan elkaar. De droogtijd is 1-2 dagen aan de lijn. En omdat alles nog aan elkaar zit, heb je hierna géén vouwgedoe. Hij is iets duurder dan pocket maar ik ben echt helemaal om!

snap-in-one wasbare luier

Specificaties van de “Close Pop-in” (sio luier)

 • Maat luier: 1 maat (3,5 t/m 16 kg)
 • Soort luier: een hybride (tussen 1-delige en 2-delige in): snap-in-one luier
 • Onderdelen: overbroekje + 2 in te klikken boosters
 • Materiaal: PUL + bamboe
 • Sluiting: drukknoopjes en klittenband
 • Prijs: € 19,50 per stuk

De wasbare wereld van Kleine Spook

De ouders achter de Belgische webshop Klein Spook zijn door hun eigen luieravontuur super enthousiast geraakt. Nu hun twee kleine spookjes uit de luiers zijn, delen ze met liefde en passie hun kennis en luiers met de rest van de wereld. Als er iemand je een goed advies kan geven, zijn zij het wel!

Net als bij mij groeide de liefde voor wasbaar verder. Klein Spook heeft namelijk ook nog een “Tante Rose“, waar je terecht kunt voor wasbaar maandverband, menstruatiecups en wasbare zoogcompressen.

Lees ook: mijn grote wasbare zoogcompressen overzicht

De snap-in-one VS een tweedelig systeem

Zowel met de snap-in-one als met de tweedelige wasbare luiers heb je een absorberende binnenkant en waterdichte buitenkant. Met een tweedelig systeem moet je alleen altijd twee luiers aandoen: het absorberende binnenbroekje én het waterdichte buitenbroekje. Hierdoor is de tweedelige luier wel beter geschikt voor de nachten, omdat hij zeer goed absorbeert.

Het grootste voordeel van de snap-in-one luier, is dat je maar één luier hoeft aan te doen. De absorberende boosters zitten namelijk vastgeklikt in de luier. Superhandig: je kunt de boosters losklikken, zodat de droogtijd na het wassen sneller is. Maar je kun zo ook gewoon vast laten. Geen gedoe na het wassen qua booster zoeken en vastklikken.

sio vs 2-delige luier

Links: snap-in-one VS rechts 2-delige luier

Kortom de snap-in-one lijkt veel op de all-in-one wasbare luier waar ik vorige week over vertelde. Een andere 1-delige wasbare luier is de pocket luier. Wasbare luiers zijn online te koop.


Winactie gesloten. De winnaar is: Maaike, Gefeliciteerd!

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

70 Reacties

 1. Yep, ik ben overtuigd ???? na het lezen van jouw blog en het zien van het filmpje met jouw fotomodelletje op fb. Superhandig, leuke prints en vooral tijdbesparend lijkt mij die snap-in-one.

 2. Jouw positieve review van de snap-in-one maakt dit twijfelkontje nog meer aan het twijfelen over welke luier het beste bij mn kindje past. Het lijkt mij wel fijner voor hem om deze te dragen en gemakkelijker voor mij.

 3. Fijne duidelijke beschrijving. Dat ijsberen printje is echt super schattig! Wij maken ook graag kans op deze mooie luier ????

 4. Ik ben duidelijk niet de eerste geïnteresseerde 🙂 In juni wordt ons eerste kindje geboren en ik ben van plan militant voor de wasbare luiers te gaan. Na wat rondzoeken op het internet blijkt dat de beste startstrategie is om verschillende soorten en merken uit te proberen. Ik weet dus dat het beter is wat af te wachten en niet meteen een gigantisch pakket aan te kopen, en moet een serieuze zelfbeheersing aan de dag leggen om niet toe te happen op een mooi Marktplaatszoekertje. Deze luier kan mij daar wat in temmen en lijkt de gedroomde testluier – niet in het minst om op voorhand al eens te voelen en zien. En last but not least, ik hecht ook erg veel belang aan de print en het design, en op dat vlak vind ik deze luier een absolute topper!

 5. Onze dochter wordt in september geboren en wij willen graag onmiddellijk starten met herbruikbare luiers. Gezien het ons eerste kindje is, willen we met verschillende systemen experimenteren. Dit zou een leuke start zijn voor onze testen. EN het zou ons wat centjes besparen, want een eerste kindje heeft heel veel nodig ????

 6. Wij gebruiken momenteel een tweedelig systeem en zijn er heel tevreden over. Om verschillende redenen willen we nooit meer wegwerp! De droogtijd is misschien het enige nadeel dat we af en toe ondervinden. Daarom zou ik heel graag deze sio winnen. Ik ben benieuwd naar zijn gebruiksvriendelijkheid en ik kan niet ontkennen dat hij er heel leuk uitziet! ☺

 7. Wij verwachten onze derde spruit en ik ben van de eerste tot nu alsmaar meer geëvolueerd tot ‘groene mama’ dus lijkt het me heel fijn om ook over te kunnen stappen naar wasbare luiers, ben sowieso van plan om ze te gaan gebruiken, een gratis exemplaar helpt ons goed op weg 🙂

 8. Oh wat een leuke luier, wat een fijne print ! Deze wil ik graag eens rond ons schattig luierkontje snappen 🙂

 9. Ik ben helemaal blij met de wasbare luiers die ons ukje nu draagt en hij gaat binnenkort hopelijk ook afkicken ????, dus ik doe niet mee met de win-actie, maar ik wilde toch even zeggen dat deze er superstoer uitzien!
  …Resaarcle schreef als laatst…Wat onze badkamer mistMy Profile

 10. Zoë en Warre Schrauwen Reageren

  Warre is gewoon mega mooi in deze luier! Het is de enige luier die ook snachts droog blijft! Wat een luxe! Je kan enkel verzot zijn op de mooie print! Het zou geweldig zijn om er nog eentje extra te hebben. Dit zijn gewoon de beste en mooiste luiers die warre ooit had… en geloof me, warre zijn billetjes hebben al veel uitgetest. … Hihi! En als alleenstaande moeder is zo een mooi cadeautje geweldigformidastisch!

 11. Ik ben op zoek naar een luier die past om de dunne beentjes van mijn kleine man van 16 maanden. wat zou het fijn zijn een luier te vinden die niet lekt langs zijn beentjes!

 12. Voor ons eerste kindje zouden we heel graag wasbare luiers gebruiken.

  Het snap-in-one systeem krijgt mijn voorkeur tegenover all-in-one luiers, omdat de droogtijd op het rek aanzienlijk korter is. Wat zeker een must is, aangezien wij liefst geen droogkast gebruiken.
  Voor mijn verloofde is deze luier veel handiger dan bvb. de strikluiers, omdat ze minder handigheid vereisen en hij ook heel graag zelf ons dochtertje haar luiers wil verversen (maar nogal overdonderd raakt door strik- en vouwluiers). 😀

 13. Ik wil deze wel testen! We gebruiken nu tweedelig omdat ons meisje veel plast en AIO snel verzadigd zijn. Misschien is de absorptie hiervan beter en dan kan de papa ook makkelijker verluieren 🙂

 14. Waaw heel graag! We verwachten een 3de kindje en gebruikten al wasbare luiers maar 1 extra is zeker welkom (en nog meer ook maar dan aankopen)! We gaan sowieso opnieuw wasbaar luieren. Supermooie luier.

 15. Lizette van Liere Reageren

  Oh.. lijkt me super om deze te proberen. Wij wonen op dit moment in Mozambique en het afval wordt hier heel slecht verwerkt en toen kwamen we op het idee.. misschien moeten we wasbare luiers gaan proberen. Ik zou het super vinden om dit te proberen en deze te winnen!

 16. Ik gebruik al wasbare luiers, maar papa vindt het niet zo handig. Ik zou graag deze willen proberen om te kijken of dat wat makkelijker is.

 17. Wij gebruiken momenteel meestal overbroekjes met losse inleggers (Milovia en Flip), maar die inleggers durven af en toe wel eens wat scheef kruipen. Daarom zou ik het fijn vinden om deze snap in one te kunnen proberen,om te zien of de inleggers daarbij beter blijven vastzitten.

 18. Helena Huybrechts Reageren

  Hoi,
  Ik wil deze super graag winnen. Wij hebben herbruikbare luiers gekocht en ik heb er een beetje spijt van. Mijn zoontje verdrinkt in de luiers omdat ze zo dik zijn. Momenteel heb ik meegroeiluiers van een ander merk. Door deze snap in one te winnen kan ik deze eens uitproberen. Want ik wil super graag voor herbruikbaar gaan! Duimen maar! 🙂

 19. Super leuke actie!

  Ik ben twee weken geleden naar een infosessie geweest van klein spook rond ‘wasbare luiers’ en was onmiddellijk overtuigd. Ik heb dan ook mijn bestelling geplaatst voor onze klein ukje dat begin juli verwacht wordt.

  Gisteren mijn pakketje ontvangen en wauw: ik ben nu al verslaafd 😉 Voorlopig zitten er enkel strikluiers en voorgevormde luiers in mijn collectie, dus ik zou daar heel graag een snap-in-one aan toevoegen 😉

  Dank je wel!

 20. Ik zou dit heel graag willen winnen. Onze eerste wordt deze maand geboren en ik ben op zoek naar een goed alternatief voor wegwerp luiers. Om deze te mogen testen lijkt mee heel fijn omdat het systeem lijkt op de wegwerp luier en daarom misschien makkelijker in gebruik is voor de onervaren ouder :).

 21. Evelien Van Hulle Reageren

  Hallo, ik ben Evelien, mama van Arthur die nu net 7 weken is. Ik gebruikte al pockets voor zijn zusje Nelle. Door verschillende luiers te testen, zag ik het grote verschil met
  tweedelige luiers. Die nemen meer op, maar drogen ook wel traag. Snap-in-one lijkt mij de beste tussenoplossing: Snel drogen én veel opnemen. En dan nog zo ’n mooie prints: Onweerstaanbaar gewoon!

 22. Over 9 weken komt onze eerste spruit hier. Alle info over wasbare luiers en doekjes wordt hier vlotjes verslonden. Nu alleen nog kunnen uittesten?! ???? En ook omdat winnen leuk zou zijn, dat lukt me meestal niet ????

 23. Ik ben zwanger van mijn eerste kindje en zou graag deze luiers willen proberen. Winnen zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn! Ik probeer zo bewust mogelijk bezig te zijn om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en dit zou een fantastische start zijn voor ons kleintje (ze wordt geboren rond 25 juli). Overigens zien ze er heel leuk uit, mijn vriend (op onverklaarbare wijze zeehonden fan) gaat een gat in de lucht springen als als hij de luier met zeehondjes te zien krijgt!

 24. Joyce van Laar Reageren

  Hoi, wij gebruiken nu pockets maar deze geven nog wel eens lekkages dus zou graag deze luier willen proberen. Ik ben heel erg benieuwd hoe deze zitten en hoeveel ze absorberen.

 25. We hebben zelf een hele stapel strikluiers gekocht voor onze dochter op komst. Maar de oma ziet dat totaal niet zitten. Wegwerpluiers, of ze komt niet oppassen. Wacht tot ze de snap-in-ones ziet, denken wij dan…

 26. Onze dochter gebruikt al een jaartje wasbare luiers. We hebben er nog een paar te kort om comfortabel rond te geraken met de was.
  En de mama ik natuurlijk verzot op de hippe printjes van close pop in ????

 27. Wij zouden heel graag willen winnen omdat we heel nieuwsgierig zijn naar wasbare luiers.we hebben laatst een pocketluier geprobeerd maar daar lekte hij binnen een uur doorheen. Dus zou graag proberen of deze luier her voor ons is????

 28. Sanne Hoedeman Reageren

  Ik ben me aan het oriënteren naar wasbare luiers, maar wat een boel verschillende soorten! Lastig om te kiezen wat bij je past. Graag win ik deze prachtige luiers! Dat hoef ik niet meer te kiezen, ben zo ontzettend benieuwd!

 29. Een nieuwe luier winnen is altijd fijn. Ons tweedelig systeem gaat mee naar de crèche,maar ik denk dat de begeleiding zeer blij zal zijn als er ook eens een nog makkelijker systeem bij is.

 30. Hier zo’n twijfelkont wat betreft wasbare luiers en dus de perfecte mama om te winnen…. heb wel bio-wegwerpluiers die we nu gebruiken maar wasbaar lijkt mij echt nog beter!

 31. Leuk! Ik ga binnenkort een dag in de week oppassen op mijn nichtje. Voor mijn zoontje heb ik ook wasbare luiers gebruikt (inmiddels allemaal verkocht) en ik zou het leuk vinden om ook bij nichtje te starten met wasbare luiers.

 32. Deze winactie wil ik niet aan mijzelf voorbij laten gaan. Ik lees altijd zoveel enthousiaste verhalen over wasbare luiers en heb zelf nooit de stap durven nemen om er gewoon een aan te schaffen. Zou dit dan hét moment zijn? Ik ben namelijk toch wel heel erg nieuwsgierig en deze klinken perfect én zien er ook nog tof uit met die vrolijke printjes. Ik ga heel hard duimen!
  …janske schreef als laatst…Regenboog kwarktaart – (simpel) receptMy Profile

 33. Ik gebruik voor mijn kleine man van 4 weken strikluiers. Maar mijn zus kan hier niet goed mee overweg. Dus zo een leuke sio luier zou haar kunnen helpen zodat ze ook even op mijn klein ventje kan passen ☺

 34. Wij zijn al en paar keer aan het klooien geweest met chinese pockets, maar op de één of andere manier heb ik elke keer weer lekkage ???? het zou goed uitkomen om deze te winnen, dan kan ik zien O dit systeem wat voor ons is ????

 35. Ik wil deze luier erg graag winnen voor ons eerste kindje die we verwachten in september. We hebben reeds strikluiers maar voor de grootouders zou dit fantastische systeem wel heel handig zijn!

 36. Hoi,
  Ik kan elk moment bevallen van m’n vierde zoontje en voor de eerste keer gaan wij voor wasbaar. Manlief en de crèche hebben nog een klein zetje nodig om volledig mee aan boord te zijn, ik denk dat zo’n sio ideaal daarvoor is!
  Plus zo’n leuke printjes, wie kan daaraan weerstaan? ????
  Groetjes,
  Saar

 37. Ik gebruik al een tijdje wasbare luiers thuis bij men zoontje. In de opvang heeft hij helaas wegwerp luiers en dit zou ideaal zijn denk ik voor in de opvang ook over te gaan op wasbaar. En zo weet ik ineens ook als het iets is voor bij onze 2e baby ????

 38. Hoe mooi is dit verslag geschreven, dit zou iedereen moeten overtuigen om wasbaar te gebruiken, zo een duidelijke uitleg.
  Ik ben in ieder geval overtuigd om nog een wasbaar te proberen, nadat we met ons vorig systeem altijd lekken hadden. Dus graag hadden we deze gewonnen zodat we kunnen testen en misschien zo onze geluksluier hebben gevonden

 39. Heeeel graag! Wij zijn net een beetje aan het proberen om over te gaan naar wasbare luiers voor onze tweeling dus zou geweldig zijn als we deze kunnen proberen ????

 40. Met een mega wiebel kont is een snap in one de uitkomst.
  Hier zou hij zeker van pas komen en doe daarom graag mee met de winactie
  Groetjes Rachel

 41. ooo ik doe heel graag mee! Ik zou dol graag willen starten met wasbaar als me zoontej geboren word en deze lijkt me ideaal!

 42. Ik zou het graag willen proberen bij mijn twee kleintjes. Erg zoekende naar de juiste pasvorm

 43. Ik zou deze graag eens proberen, want ik heb nu alleen aio en dat is het toch niet altijd helemaal.
  Enne, het is parEnt, niet parAnt. 😉

 44. Dit is precies wat ik zoek! Super duidelijk geschreven en zou graag een exemplaar willen winnen zodat onze kleine meid straks in een gezellig printje dr plas en poep kan doen ????

 45. Liesbeth Joris Reageren

  Past helemaal bij mij, even gebruiksvriendelijk als wegwerp en van alles een beetje ????

 46. Klinkt ontzettend interessant om eens te proberen! Verwacht mijn eerste kindje en vind het heel spannend hoe het zal gaan met de luiers en verschonen. Ik zou hem graag proberen om te ervaren of en hoe het allemaal makkelijker kan.

 47. Wat een leuke print. Dit ziet mij er wel een echte manproof luier uit, ik wil hem graag testen bij mijn dochter!

 48. Dit lijkt me een handige luier voor in de opvang! Misschien willen ze dan wel mee instappen met ons wasbare luier idee. Van die printjes word je alvast vrolijk.

 49. Dat ziet me er echt een super luier uit. En die printjes, wat zijn ze leuk! Handig dat je ze in elkaar kan laten steken, scheelt mij veel werk dan! Ik denk dat mijn dochtertje deze nooit meer zal willen uitdoen 😀

 50. Ook ik wil deze luier heel graag winnen voor mijn kindje omdat het mij heel handig lijkt om inleggers vast te kunnen klikken. In covers zitten inleggers los waardoor oma verschonen lastig vindt omdat de inleggers kunnen verschuiven of eruit kunnen vallen als je de cover niet goed optilt.
  Met deze luier wil ik oma ook kunnen overtuigen dat wasbaar ook gewoon handig kan zijn. En ja, natuurljk wil ik mijn kind ook trakteren op een luier met een geweldig mooie print

 51. Mooie actie weer. Dit lijkt mij een ideaal systeem voor mijn zoontje. Hij is een echte wiebelkont tijdens het verschonen en mijn man laat het verschonen dan ook graag aan mij over. Ik bwn benieuwd of hij met dit systeem wel makkelijker zijn zoontje kan verschonen en ik dus dat moment ook een keer aan hem over kan laten.
  De printjes zijn ook echt geweldig mooi!

 52. Ik ben zwanger van ons 2de kindje en meer en meer bezig met het zoeken naar alternatieven om mijn (of beter gezegd, de baby’s) ecologische voetafdruk zo minimaal mogelijk te maken. Deze luier zou ons al een goede duw in de rug geven!!

 53. Ik wil deze luier wel winnen om het systeem eens te proberen! We gebruiken nu een tweedelig systeem voor onze kleine beer, maar zodra hij uit de kleine maat is gegroeid zullen we de collectie aan willen vullen. Dit zou een mooie gelegenheid zijn om uit te proberen of SIO een goed systeem is om erbij te kopen.

 54. Deze luier zou ik heel graag willen winnen. Zie zien er leuk uit en lijken mij handig in gebruik.

 55. Lijkt mij een hele fijne luier. We zouden hem graag winnen voor de 2 kindjes hier die nog in de (nacht) luier zitten. Het printje is al heel leuk, dus hij zal vast met plezier gedragen gaan worden 😀

 56. Deze luier zou ik heel graag willen proberen! Wij gebruiken nu een tweedelig systeem, waar we meestal erg tevreden over zijn. Soms heeft ons zoontje van die dagen dat hij weigert stil te liggen, dan kies ik nog wel eens voor wegwerpluiers, omdat dat dan toch makkelijker gaat. Deze snap-in-one luier zou voor deze dagen echt ideaal zijn. Toch wasbaar, maar je hoeft maar 1 luier om te doen.

 57. Ik wil deze graag proberen! We gebruiken nu voor kind 2 vooral 2 delig omdat hij veel plast. Voor kind 3 zou ik graag deze willen proberen omdat me dit Veel makkelijker lijkt dan tweedelig. En de printjes zijn natuurlijk superleuk!

 58. Ik ben fan van sio! Ik gebruik vooral peenut pads, maar helemaal ideaal vind ik ze niet. Ik zou graag een ander merk proberen om te kijken hoe die bevallen. Dit printje is leuk trouwens!

 59. Annemieke vd Vorst Reageren

  Mij lijkt deze luier erg fijn om eens te proberen. Ik ben de laatste tijd verschillende luiers aan het proeren voor onze 2e spruit maar deze luier heb ik nog niet geprobeerd maar zie deze Veel voorbij komen dus zal inderdaad wel een fijn luiertje zijn.. Dus wil m.graag eens proberen en wie weet wordt dit dan mijn favoriet!

 60. Duidelijk stuk weer! Ik zou graag proberen of deze luier langer aan kan blijven dan de aios die ik nu heb. Meer absorptie lijkt me af en toe best fijn.

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.