Natuurgeneeskundige Priscilla geeft consulten en advies over huid(problemen). Een collega dus, voor mij als huidtherapeut! In deze verjaardag winweek mag ik van haar een super toffe scrubzeep van bijvoorbeeld avocado en olijf weggeven! (winactie gesloten)

Tip bekijk hier de suiker scrubzeep en andere producten van PHB

Persoonlijke webshop van een eco lover (like me)

Priscilla gelooft dat je huid niets meer en niets minder nodig heeft dan wat de natuur te bieden heeft. De producten in haar shop Enjoy Divine Nature zijn 100% natuurlijk, wereldwijd dierproefvrij en lief voor je huid. In haar persoonlijke leven is ze ook een eco-lover, net als ik 🙂 Aan het eind van het jaar wordt haar nieuwe ecologische huis met bedrijfsruimte gebouwd. Supercool!

De scrubzeep van PHB

Voor mijn verjaardag mag ik een heerlijke scrub weggeven. Doe mee in de reacties hieronder! Veel succes lieve lezers. Jullie verdienen het! (winactie gesloten de uitslagen vind je hier)

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

21 Reacties

 1. Wow! Wat een reacties 😀

  Gefeliciteerd Paula, de scrub komt naar je toe zodra ik je adres heb!

  Voor de mensen niet er nét naast grepen: je kunt tot eind april een scrub in mijn shop kopen met 10% als je kortingscode JUNGLE-SCRUBS gebruikt in je winkelmandje.

 2. Goele Huysegoms Reageren

  Moeilijk om te kiezen, maar ik ga toch maar voor die met lavendel. Heerlijke geur, lekker ontspannend, kan niet mis gaan!

 3. Lijkt mij heerlijk! De orange en lime is een goed begin van de dag, lekker energiek word ik van deze geuren! En als mijn huid dan nog mooie gezond en goed doorbloed is kan ik er weer tegen!

 4. Wow, onwijs lekker! PHB is zo’n Prachtig & Duurzaam merk en ook nog eens Vegan en Proefdiervrij: Top! Ben echt razend nieuwsgierig naar deze Sugar Scrub Bar! Mijn huidje is behoorlijk eigenwijs de afgelopen tijd. Ondanks het zo gezond mogelijk leven en bewust eten, sta ik ineens bomvol pukkels (not funny)! Daarom lijkt de Tea Tree mij Ideaal! Wát een gave blog heb je trouwens Lori: Waanzinnig Mooi dat je met je gezin bewust met Duurzaamheid, Gezonde voeding en Hergebruik bezig bent: Chapeau! Super bedankt voor deze Lieve Kans! 😀

 5. Deze scrubs lijkt me heerlijk! Ik zou graag de ‘PHB Ethical Beauty Scrub bar met roze grapefruit’ willen proberen.
  ik volg en like Enjoy Divine Nature op Facebook. En ik volg jou op Instagram

 6. Dit lijkt me echt een heerlijk product! Ik zou graag de PHB Ethical Beauty Scrub bar met roze grapefruit willen proberen. Grapefruit vind ik een heerlijke frisse geur

 7. Super leuk! Dat klinkt als een héérlijke scrub????????

  PHB Ethical Beauty Scrub bar met sinaasappel en limoen lijkt mij een geweldig lekker luchtje voor de lente en zomer????????????????

 8. Ahhhh, ik zie er een paar die ik wel zou willen proberen 😉 ik heb eigenlijk best een gevoelige huid, maar door lichamelijke problemen op dit moment in mijn gezicht weer een onzuivere huid… (Het lijkt wel of ik weer 16 ben) :p ghihihi… Welke zou er dan aangeraden worden??

 9. Dit lijkt me wel wat, hou vn scrubs! Ik ga voor energie dus voor de Beauty Scrub bar met sinaasappel en limoen.

 10. Hanneke Westerlaken Reageren

  Ja, ik wil wel zo’n heerlijke zeep winnen! Orange of grapefruit graag. Vind phb erg fijn, en zou graag de zepen uitproberen.

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.