Jeej.. de blogspiratie is weer on! Dat betekent weer verse input voor mij en leuke artikeltjes voor jullie. Maar dat terzijde. Koningsdag (..met nog steeds een rood kringeltje eronder. Net als kringeltje. Afijn, ook dat terzijde), wij gaan op pad en scoren leuke tweedehands spullen. Love it!

Ook leuk: “15x onbekende & tweedehandsjes: peuterboeken tips

Tweedehands scoren op Koningsdag

Ook wij gingen gisteren gezellig op pad op Koningsdag. De markt afstruinen, gewoon wat rondlopen en genieten van het mooie weer. Weliswaar een goed fris briesje, maar hey het was droog! De kleine dreumes toch maar in de wagen gezet, want al die mensen! Lastig vind ik het toch om echt iets uit te zoeken hoor op die (rommel)kleedjes. Sowieso wat leuk speelgoed, maar ja wat? En jawel, uiteindelijk scoorden we:

stoeltje

Voor €3,50 een schattige eetstoel voor popje. Lieve is helemaal in de ban van poppen en het grote mensen leven na doen. Dit viel direct in de smaak. Popje kreeg een slab om en een rijstwafel in d’r oog.

poppenhuis

Om bovenstaande reden gingen wij op zoek naar een leuk poppenhuisje. Plastic viel voor mij af (gna), overigens voor manlief ook want die vond ze allemaal maar lelijk en vies. Net toen we plannen aan het maken waren om zelf een houten huis te maken sprong deze in mijn oog. We bekeken het object kritisch (voor één seconden natuurlijk) en namen het ding mee voor een heuse € 3,- Wie weet wordt dit nog een leuk DIY iets.

Ook lezen: “Tweedehands kinderkleding als eerste keuze

knuffeltjes

Oja, een jengelende dreumes bij kleedjes van bekenden leverde de volgende twee gratis items op. €0,00. Met wel de boodschap om ze eerst even in de was te doen. Gna.

Wat hebben jullie tweedehands kunnen scoren op Koningsdag?

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (4) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

2 Comments

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.