Sauna is dus echt mijn ding als ik er moedertechnisch helemaal doorheen zit!  Nu wil ik jou verwennen! Want jij hebt vast ook wel eens een downer als drukke mommy. En dan verdien je een lekker dagje uit. Mét vriendin. Zónder kids. Naar de sauna, Thermen Bussloo. Huppakee, doe je mee?! Helaas is deze winactie gesloten.

Lees ook: “Mijn geheime wapen als ik er moedertechnisch doorheen zit”

Yayy, sauna i say! Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is te vinden in Voorst, nabij Apeldoorn. Dit grote wellness en beauty resort is echt een walhalla voor.. nou ja.. voor drukke mommy’s die het hectische leven even willen ontvluchten. Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijk dagje wellness. Voor totale ontspanning en een complete wellnessbeleving overnacht je in het naastgelegen Hotel Thermen Bussloo. Zo fijn.


thermen-bussloo

Winnen: een kindloos dagje sauna voor jezelf + vriendin

Ben jij moeder en moet je hoognodig ook opgeladen worden?! Van Thermen Bussloo mag ik twee entree kaarten weggeven voor een verrukkelijk dagje sauna. Jij en een vriendin lekker zonder kids!

Wat moet je doen om 2 entree kaarten voor Thermen Bussloo te winnen? Simpel! Laat me in de reacties weten waarom jij wel wat relax tijd kunt gebruiken.

Meedoen kan tussen 12 en 21 april 2017. Op 22 april 2017 maak ik alle winnaars van de winweek bekend! Gebruik een geldig e-mailadres, zodat ik je kan mailen. Reageer binnen 5 dagen, anders gaat de prijs naar iemand anders.

Wat mag je doen? Gun je mij een groter bereik op Facebook, zodat ik vaker dit soort winacties kan organiseren? Like dan mijn eigen Facebook pagina Mama’s Jungle.

Veel succes lieve lezers. Jullie verdienen het!

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (4) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

13 Comments

 1. Ruud Tilstra Reply

  Het is pure ontspanning en onthaasting wanneer we lekker in Thermen Busloo een dagje sauna hebben gehad.

 2. Aloooohaaaaaaa Lori,

  Waarom ik hééééééééél erg graag verrast wil worden met een saunadagje voor 2 bij de ALLERBESTE WELLNESS van het land ?

  ….uuuuuhhhhh…ik kan vanalles bedenken maar de hoofdreden dat ik dolgraag even een superfijn relaxdagje wil doen is toch wel dat mijn energy-level nogal laag is . Ik heb een hectisch & vermoeiend jaar achter de rug. Mijn dochter heeft in 2016 een zware rugoperatie (scoliose) ondergaan met daarna een pittige revalidatie.Moe zijn ….daar word ik geen vrolijke partner,mama,vriendin & collega van ????Mmmmmmmm……zaaaaaaaalig even ME-TIME mijn batterij & humeur weer een flinke ENERGY-boost geven ♥ Superlekker verwendagje en helemaal doen waar ik zin in heb….lekker naar de opgietingen,fijn de vermoeidheid & grauwheid eraf scrubben,even een hamamsessie,zwemmen in het GEWELDIGE meer van Bussloo, ontspannen in de fraaie tuin of in een hangmat op het strand ,lekker tukkie doen of lezen in een fijn tijdschrift ♥♥♥ Maar ook streeploos een beetje bruin worden…. zooooo fijn ☺☺☺ Zo’n zalige dag samen met mijn allerliefste vriendinnetje voelt voor mij als een midweek vakantie ???? #superlieveengullegiveaway #GENIETENmetHOOFDLETTERS #ZINinZEN #durftedromen

 3. Doortje Nicolai Reply

  Kleine kinderen, kleine zorgen ..Grote kinderen GROTE zorgen!
  Dat geldt zeker voor mij, nu mijn middelste zoon de relatie uit heeft en de helft van de week weer thuis woont en de jongste zoon door omstandigheden sinds afgelopen september bij ons in huis getrokken is!
  Er worden veel tranen vergoten (ook wel af en toe gelachen, gelukkig), maar ik wil er zo graag even tussen uit en de zorgen laten “verdampen” in Thermen Bussloo;
  Dan kan ik straks met ‘frisse’ moed m’n operatie tegemoet zien!

 4. Ahhhhhhhhh sauna is altijd een goed idee! Na een drukke stageperiode zou ik graag eens lekker ontspannen samen met mijn lieve moedertje die thuiszit met een burnout.

 5. Wat een heerlijke prijs zou dit zijn! Na een stressvolle periode zeeeer welkom! Ik zou dan met mijn moeder gaan 🙂

 6. Dit kan ik zeker gebruiken. Ik roep al weken dat ik tijd voor mezelf nodig heb. Naast moeder zijn werk en studeer ik ook nog. De laatste weken fulltime stage gelopen wat erg pittig was met een baby (die nog volledig bv krijgt)

 7. Dagje sauna / relaxen vind ik altijd een goed idee. Sterker nog: het is zowat de enige plek waar ik echt tot rust kan komen. Als ik een sauna bezoek, hou ik het doorgaans in de buurt (sinds enige tijd ligt er zelfs eentje op fietsafstand; zoooo blij mee), maar ik wil Thermen Bussloo wel heel graag een keer bezoeken. Schijnt een van de beste van Nederland te zijn. Mocht ik winnen, dan neem ik mijn beste vriendin, Rita, mee.

 8. Heerlijk ben ik wel aan toen met zo’n drukte maker er komt ook helaas een operatie aan dus dit de perfecte manier om evdn bij te komen en om mijn man onder te zetten om mee te gaan hahah

 9. Met mijn vriend kan ik wel wat rust gebruiken om bij te komen van de heftige periode die wij thuis hebben meegemaakt recentelijk

 10. Steffanie Gegundez Reply

  Ohh dat zou heerlijk zijn. Ook ik zie de sauna als een escape uitje. Hier ga ik heen als ik ECHT toe ben aan ontspanning, rust. Met een pre puberende tienerdochter en een net naar schoolgaande-nietdiebroek-nietdiebeker-geenkaas-ikwillosseharen-ikbenmoe-ikwilnietnaardeoverblijf-ikbenziek-mntruizitnietlekker-ikwilmeballerinasaan 4 jarige zit ik er af en toe echt ff doorheen en dan moet de dag vaak nog starten ????.
  Ik loot dan ook graag mee voor de escape trip 2 paradise ????
  En je facebook had ik al geliked ????

 11. Ik kan een dagje relaxen heel goed gebruiken met fulltime zorgen voor een baby en een peuter. De gebroken nachten zijn op dit moment erg zwaar en dankzij borstvoeding bijna volledig voor mijn rekening dus een dagje bijkomen en ontspannen kan ik wel gebruiken!

 12. Linda Post Reply

  Wauwie! Ik ben sinds afgelopen oktober voor het eerst mama! Super leuk en alles, maar laten we wel realistisch wezen… vermoeiend is het wel! Fenna is een meisje dat sinds week 2 graag alles wil horen en zien op deze wereld en heeft besloten dat overdag slapen geen prioriteit heeft. Dat zijn soms lange dagen kan ik je vertellen. En ‘s nachts wordt ze zo’n 10x wakker, omdat ze haar speen nog niet zelf op de juiste manier in haar mond kan doen.. Dus mag mama helpen.. Nu na ruim een half jaar kijk ik stiekem uit naar een Linda dagje ipv mama dag 😉

 13. Dit zou echt een goddelijke prijs zijn om te winnen. Met 3 kleine kinderen, thuisonderwijs en een eigen bedrijf verzuip ik soms bijna door het bouwproject van ons ecologische huis. We hadden alles netjes op orde, kozen een aannemer met veel ervaring, maar gingen de boot in met hem. Al ons spaargeld op, project bijna van de baan en razendsnel op zoek naar een ander die het recht kan trekken zodat we voor eind van de maand de nieuwe bouwvergunning aan kunnen vragen voordat de grondprijs enorm stijgt. Pfff… Een dag helemaal niets klinkt als een winnend lot in de loterij!

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.