De vrijdag is meestal onze familie filmavond. Ik vind het heerlijk om met een makkelijk maaltje – vandaag vissticks, rijst, ei en salade – de drukke week af te sluiten. Lekker lazy op de bank met z’n allen. Niks moet alles mag, weet je wel. Vandaag kijken we Hotel Transylvanië 3. Rustig film kijken is met een peuterpuber en kleuterpuber natuurlijk alles behalve rustig 😉 Tussen de gezellige chaos door, heb ik gelukkig genoeg opgevangen om jullie wat over de film te kunnen vertellen, haha. I

Een rustig (ehm..) film avondje met kids

Buddhaboy is sinds een paar dagen 2 jaar HOERAA en dat laat hij ons weten ook! Ik ben twee en ik zeg NEE, neeeh, nej en nehej. Welkom: dreumes huil- en driftbuien. Onze Aapie Actief zit lekker stil aan de tafel film te kijken (not). Eet rustig zijn eten op (not). En gebruikt na het eten, gepast geluid tijdens de film (not). Tussendoor jumpt onze andere monkey van vijf.. niet op het bed, maar met volle knieën op mijn ribben. Adem.nood.! Tijdens het maken van mijn happy wishlist (herfst hunkeringen), had ik het iétsje anders voor ogen.

Hotel Transylvanie 3

Hotel Transylvanië

Hotel Transylvanië  gaat over de aandoenlijke Dracula familie, in een aandoenlijke samenleving van monstertjes. De gelijkenis met onze doorsnee gezinnen in menselijke samenlevingen is hilarisch. Deze film is helemaal leuk om met je kinderen te kijken. Zij blij, a la kinder. En wij snappen de grote mensengrapjes 🙂

Deel 1 gaat over het hotel van papa Dracula. Dat hotel is alléén geschikt voor monsters. Want mensen.. die zijn maar eng! Totdat er een mensenjong arriveert. Laat die nou net verliefd worden op zijn dochter. En andersom.. Een vampier-mensrelatie ojee.. Deel 2 gaat over jawel.. de vampier-mensbaby van zijn dochter. Opa Dracula wil maar wat graag dat baby Dennis wordt opgevoed als monster. Maar is het wel een échte vampier?

Review Hotel Transylvanië 3

De derde film: Hotel Transylvanië 3, kun je ook gewoon los bekijken. Na de drukte van het hotel, de liefde en de baby, is het tijd  voor vakantie. Even wat quality met de familie. Als verrassing voor opa Dracula, boekt zijn dochter Mavis een luxe cruiseschip. Manlief Johnny en vampiermensbaby Dennis gaan uiteraard ook mee.  Net als alle andere, geweldige karakters. Blob, de groene drab. De domme mummie met zijn aso-wijffie. De onzichtbare man en vrouw. En gezin Weerwolf. Met hun 100 jankende baby wolfjes. Haha, i feel them.. Anyways, op het schip gaan ze naar de Bermuda driehoek, een onderwater vulkaan en het mythische Atlantis. De kapitein van het schip is een vrouw. En wat voor één! Drac is meteen verliefd. Maar de kapitein heeft naast Atlantis nog een verrassing, die alles een spannende wending geeft..

Hotel Transylvanie 3

Vinden wij de film een aanrader?

Ik heb met de kids, alle drie de Transylvanië films gezien. De film is vanaf 6 jaar trouwens. Onze girl vond hem met haar 5,5 jaar, niet te eng. Alleen misschien is ze wel net te jong om echt dingen te begrijpen. Maar dat vind ik met veel films. De grote lijnen krijgt ze mee en vindt ze leuk. Onze peuter kwakkelt er een beetje doorheen en roep: “Visjeeee” of danst gek heen en weer. De muziekjes vind ik trouwens erg leuk in de film! Net zoals de karakters. Omdat het vampiers zijn is alles andersom en dat is geinig als je erop let. Tijdens het varen gebruiken ze dan ook antimaanbrandcrème, enzo. Ghehe. Ja, leuke familiefilm!

Wil je Hotel Transylvanië 3 ook zien?

De winactie is helaas gesloten, Hotel Transylvanië 3 is nu online verkrijgbaar. Have fun deze vrijdag ;-)!

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

9 Reacties

 1. Ik doe graag mee voor voor mijn zoontje, die vindt dit vast leuk. Daarnaast doe ik ook mee voor mijn klas. Altijd handig om in de decembermaand een leuke film bij de hand te hebben.

 2. Lijkt mij erg leuk om met de kinderen te kijken op een luie pyjama zondag,en deze lijkt mij ook wel leuk om mee te kijken!

  • Lori (Mama's Jungle) Reageren

   Hi Anna B,
   Pyjama zondagen zijn kingggg voor quality time met de fam ❤ Je hebt gewonnen! Ik stuur je een deze dagen een mailtje. Liefs Lori

 3. Jaaaaa … heel graag voor mijn 3 kids. We verwachten ieder moment ons 4e kindje. Aangezien ik dan niet meteen met de kinderen naar de bioscoop kan, lijkt het mij leuk om ze te mogen verrassen met deze dvd. We kruipen gezellig met z’n allen op de bank, beetje popcorn en wat drinken erbij en lekker samen genieten.

  • Lori (Mama's Jungle) Reageren

   Hoi Femke Dekker, gefeliciteerd je hebt gewonnen 😀 ik zal je een deze dagen een mailtje sturen. Veel liefs Lori

 4. Ik doe graag mee, mijn twee oudste zonen zijn in de herfstvakantie met oma geweest en waren alle 3 zo enthousiast dat ik hem zelf ook graag wil zien met de jongste en ik denk dat hij net als deel 1 en 2 ook wel veel vaker door de jongens wordt gezien

  • Lori (Mama's Jungle) Reageren

   Hi Femke, gefeliciteeeerd. Ook jij hebt gewonnen en ik wens je veel plezier met kijken met de kids. Ik mail je een deze dagen. Much love Lori

 5. Heidie van der Steeg Reageren

  Ik wil deze dvd graag voor mijn kinderen als schoencadeau winnen.
  We hebben vandaag nog hotel Transsylvania 2 gekeken, daar heb ik de dvd wel van. Mijn dochter zei nog, ik wil die graag zien met die grote boot. Ze heeft de preview een keer in de bioscoop gezien. Tja, die heb ik niet. Ik zei nog dat films die pas in de bioscoop zijn geweest, niet altijd direct op dvd te krijgen zijn, maar deze is blijkbaar nu wel al uit.
  Omdat ze deze graag wil zien, zal ze er zeker blij mee zijn en mijn zoon zal deze film zeker ook kunnen waarderen.

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.