Intieme producten zoals delay gel en stimulerende gel worden steeds populairder bij mensen die hun seksuele ervaringen willen verbeteren. Deze producten beloven een intensere en langdurigere ervaring door het verbeteren van de bloedstroom en het vertragen van de ejaculatie. Hoe is dat echt? Lees het in deze review Aia* door tester Bart.

Let op: dit artikel is geschikt voor 18 jaar en ouder en bevat expliciete tekst.

Ook lezen: Eco condooms; veilig losgaan voor lekkere seks (vegan, Fair Trade, latex-vrij etc.)

Aia* Intimacy

Het merk Aia maakt sexual wellness producten op een eerlijke, milieuvriendelijke en duurzame manier in Nederland. Een bijdrage aan een betere wereld en optimale intimiteiten.

Lees ook: Milieuvriendelijke ‘sexual wellness’ producten van Aia*

Ik schreef dus al eerder over deze producten en nu heeft Bart zich aangeboden als testpersoon voor de Delay gel en Stimulerende gel. Ik laat hem nu aan het woord:

AIA natuurlijke sexual wellness / review Aia

Review Aia* Intimacy ‘delay gel’ en ‘stimulerende gel’

Review Aia* door Bart | Het klinkt misschien raar maar als ik glijmiddel of een ander ondersteunend middel wil gebruiken bij intimiteiten, dan ruik en proef ik het eerst. Mijn partner en ik zijn dol op orale seks maar aardbeiensmaak of de bittere smaak die veel glijmiddelen hebben is aan ons niet besteed.

Ik test voor Mama’s Jungle, naar aanleiding van het artikel over Aia* Intimacy, twee van hun intieme producten.

  1. Aia* Intimacy Delay Gel
  2. Aia* Intimacy Stimulerende gel

Smaaktest Aia* Delay en Stimulerende gel

De twee Aia gels doorstonden mijn smaaktest met gemak. De delay gel smaakt fris en iets kruidig en de stimulerende gel fijn fris naar mint. Mooi, wat goed is op mijn tong zal dat ook voor mijn geslachtsdeel zijn.

De stimulerende gel was het makkelijkst te testen

Ik heb twee pompjes stimulerende gel op mijn eikel en voorhuid een beetje in gemasseerd en al snel ontstond er een fris tintelend gevoel. Niet dat ik er meteen een erectie van kreeg, maar het voelde wel heel lekker.

Een paar dagen later gebruikte ik de stimulerende gel tijdens het vrijen en het effect was lekker intens. Bij het voorspel ook een drupje op clitoris van mijn geliefde gedaan. Ze vond het heerlijk. De fijne prikkeling, die zeker niet allesoverheersend is, hielp ons aan een fijne intense vrijpartij. Het is ook fijn dat het effect niet heel lang aanhoudt. Na het vrijen was het effect weg en kon ik heerlijk nagenieten van een fijn orgasme.

Ik wilde de Delay gel eerst solo uit proberen

Het testen van de delay gel was wat lastiger. Ook die wilde ik eerst zelf proberen. Op een ochtend, nasoezend van een fijne nacht, was ik wel in de mood voor een stukje mindfull masturberen.

Ehh, mindfull masturberen? Ja, dat is zeg maar zo lang en intens mogelijk genieten van mijn eigen aanrakingen waarbij ik probeer nét voor een orgasme te stoppen en dan weer langzaam op te bouwen. Is heerlijk. Je zou het eens moeten proberen. Ik weet zeker dat het je na enige oefening gaat lukken en dat je nooit meer anders wil.

Maar goed, deze keer de piemel ingesmeerd met twee pompjes delay gel en in gemasseerd op de meest gevoelige plekjes. Het werkte fantastisch. Ik kan me niet herinneren eerder zo lang en intens te hebben gemasturbeerd.

De gel verdooft wel, maar zeker niet te veel. Het orgasme kwam werkelijk uit mijn tenen en was heerlijk intens. Tijdens het vrijen deed de gel ook goed zijn werk, maar ik ben niet iemand die (te) snel klaarkomt. Net als bij het masturberen hou ik ook hier van lang en intens.

Wat dit doet bij mannen die normaal wel snel klaarkomen weet ik niet, maar ik denk dat de gel zijn werk goed kan doen.

Hoe dan ook, ik gebruik de gel het liefst als ik seks heb met mijzelf. En ik ben er super blij mee.

Om de test vakkundig af te ronden; de gel is zuinig in gebruik. Dus ook al is het geen grote fles, je kunt er lang plezier aan beleven.

AIA natuurlijke sexual wellness

Seksuele grenzen en wensen

Bedankt voor het testen Bart en de moeite die je hebt genomen om hier een review over te schrijven.

Ik ben zelf ook erg te spreken over Aia* Intimacy. Ze hebben goed gelet op de ingrediënten, verpakkingen en de duurzaamheid.

Voor jou als lezer: Ik hoop dat deze review je helpt bij het vinden van de juiste intieme producten. Het is belangrijk om te onthouden dat elk lichaam anders is en dat wat voor de een werkt, niet noodzakelijk voor de ander werkt.

Bij het gebruik van stimulerende gel en delay gel is het ook belangrijk om te onthouden dat deze producten geen wondermiddel zijn en dat het nog steeds belangrijk is om een open communicatie te hebben met je partner over je seksuele wensen en grenzen.

Gratis testproducten verstuurd naar en review geschreven door Bart op 24 maart 2023.

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.