Een lekker reclame menu voor je dreumes. Prik jij door deze goed bedoelde gezondheidsadviezen?

Ja, daar kan ik me over opwinden.

Zit je lekker ontspannen in bad, zit je je nog op te winden. En dan bedoel ik niet op die leuke manier. Beetje geld verdienen over de ruggen van onze kids. Bah. Voor de duidelijkheid. Een kindje van 12+ maanden kan echt wel normaal eten hoor. Zonder poedertjes, papjes en zakjes. Scheelt weer een hoop plastic ook 😉

menuutje

Lees ook: “Gratis babyboxen en dozen vol cadeaus? 4x doe mij maar niet”

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

2 Comments

  1. Is dit een menu voor mama’s die nooit zelf koken of zo?
    En trouwens, die voedingsadviezen veranderen constant door de jaren heen. Hier kan ik van meesspreken met zoveel leeftijdsverschil tussen mijn kids. Wat 15 jaar geleden nog moest, mag nu opeens niet meer, en toch zijn al mijn kindertjes nog in goede gezondheid 😉
    …Miss Milla at Home schreef als laatst…Hoezo, een hondenleven?My Profile

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.