Ja, een klein herfst dipje had ik wel. Soms moet je echt even met de neus op de feiten worden gedrukt zodat je je ogen weer opent voor alle prachtige, kleine dingen om je heen. En als je dan weer in die opwaartse positieve flow zit, geniet ik zo hè. Dan loopt ik echt met een lach en bijna dansend door de wereld. Vandaag was zo’n dag. Zonder enge mannen in de nacht dit keer. Lees mijn positiviteit momentjes door de dag heen, toen ik mijn ogen opende..

Mijn positiviteit momentjes

1. Sinterklaas in de bio-winkel

In de bio-winkel zijn altijd van die geinige, leuke typetjes. Iedereen is daar zo vrolijk, vriendelijk en aardig. In de rij werd ik gezegend door mijn voorganger. Hij speelde voor Sinterklaas – zijn woorden. Bedankt!

Ook leuk: “De zak van Sinterklaas VOL diversiteit (5 cadeautjes methode)

2. Huilende peuter kreeg geen cadeau

Toen haalde ik mijn als pietje verklede peuter op. Sinterklaas (de echte dan hè) was op de crèche. Ze moest huilen, want hij had geen cadeau in de zak voor haar. Bleek dat niet iedereen op schoot kon, maar daarna kreeg ze een popje hoor. Helemaal blij. Mama dus ook.

3. Wat boodschapjes vergeten & lieve krantenverkoopmannen

Snel nog even de laatste dingetjes bij de AH scoren voordat pietje peuter in slaap zou donderen. Popje knock mee. Is het je ooit opgevallen hoe vrolijk krantenverkopers zijn voor de supermarkt? In weer en wind, regen of kou, je krijgt altijd een gezellige “Hallo”, “Hoe is het?” of “Fijne dag!”. Zo mooi. Love them!

4. Blij voor de girls

Mijn twee beste vriendinnetjes hebben allebei een nieuwe baan gescoord. Ik ben zo blij voor ze en trots op ze!

5. Stamperdestamp

Al die kindjes buiten zijn zo dolenthousiast van plassen stampen. Dat onstuimige. Dat vind ik zo leuk om te zien!

6. Sinterkerst door elkaar & thanks postbode

Sinds ik – dit jaar voor het eerst weer – Sinterklaas vier, vind ik het ook apart om kerst dingen te doen vóór het Sinterklaasfeest. Normaal staat mijn boom en hangen de lichtjes al in november. Toch stroomde er alweer dat gelukzalige gevoel binnen, dat je krijgt bij het krijgen van je eerste kerstkaart. Van de postbode, was ‘ie 🙂

Mijn positiviteit momentjes
Schattige hè! Gemaakt door oma. Ook een van mijn positiviteit momentjes!

Waar werd jij blij van vandaag? En wat zijn de positieve dingen in jouw leven op het moment? Tell me all about it!

Afbeelding Pixabay

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

4 Reacties

    • Wat leuk 😀 Langs mijn keukenraam fietsen ook altijd de kindjes als zij oefenen voor het Grote fietsexamen. Zo schattig.

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.