Met twee jaar en twee maanden kletst that tiny thing er aardig op los. De volgende geweldig, schattige momenten en heerlijke peuterpraat wil ik jullie niet onthouden.

Peuterpraat van onze 2 jarige dame

kinderkletspraatjes

De kleine papegaai op de trampoline

We springen samen op de trampoline in de tuin en ik zeg: “een, twee, drie op de billen!”, waarna we ons keihard laten neerploffen. We rollen om en liggen in een deuk. Dat “mamahaa..een, twee, drie op de billen” met een verschrikkelijk snoezig, hoog piepstemmetje, maar ook “Neeheehee” (oh, ik hoor mezelf) en “mamakommis” hoor ik nog lang. Ja, dat napraten. Je hoort echt letterlijk jezelf, zo grappig!

Mijn grote, kleine kindje wil weer borstvoeding?

Mevrouw kijkt gebiologeerd naar mijn tweeling-borstvoedende vriendin. “Mama, ook?” Nee schat, dat is voor kleine baby’s. “Ikke, baby” en “mama buik liggen” zijn de reactie.

Oh god. En dan dat cliché borstvoedingsmoment, dat de kleine dame mijn bikini ineens bliksemsnel op zij schuift. Op een overvol strand! Draak.

Ook lezen: “Een dikke, vette box voor de borstvoedingsmama’s”

Eten, eten, het kan niet op

Haar nieuwe liefde: “kozijntjes” (uhh, is dat vanwege het klussen van papa of gaat het toch over die gedroogde druiven? Raad maar). En “olala”. Je geeft ze één keer chocola (!). Je kunt niet meer teru-hug.

Huh, geen mama meer ineens?

Lowiiiee (da’s lori, ik dus) Watskebeurt met mama? “Lowwiiiee lowwiee kommis kijkis.” Huh..

Anyways, weer heerlijk schattig dus allemaal. Check ook de andere gekke en gênante praatjes van mijn dochter (menu > persoonlijk > kinderkletspraat)! Enne, heeft jouw kindje ook een periode gehad om je bij je naam te noemen in plaats van mama? Hoe kan dat ineens? 

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

4 Reacties

    • Ja bizar hè, ik weet het ook niet. Het is nu weer mama overigens (gelukkig, haha)

  1. Hihi super schattig mijn dochter noemt mij momenteel steeds schatje! En wat ze ook regelmatig zeg is; ooh wat ben ik toch een droppie! Super leuk die kletspraat van kleine kinderen! En leuk dat je dit met je lezers deelt! Ga ik binnenkort ook maar eens een blogje aan wijden

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.