Gister in het zondagse zonnetje vond ik het tijd voor een nieuwe persoonlijke update. Recht uit het hart, vanuit de losse pols en even zonder alle seo of spelling-check toestanden. Over een aankomende winterdip en blogdingen. Lees je mee?

TIP tegen winterDIP: leuke gezelschapsspelletjes doen!

De winterdip staat voor de deur

Gevoelig voor winterdips en donkere dagen? JA! Dus natuurlijk begon ik lichtelijk sacherijnig aan de herfst. Feitelijk zie ik het zonnetje vaker wel schijnen dan niet. Samen met peutergirl zitten we aan de leventraan voor de vitamine D boost. Dat helpt voor mijn gevoel goed. Veel leuke dingen inplannen is een nuttige tip voor de winterdippers onder ons. En zoals je ziet heb ik mijn haar rood geverfd. Wat vind je ervan?

Hoe gaat het met bewust bezig zijn?

Plastic minderen is iets wat altijd door blijft gaan, maar ik ben goed op weg. Afval scheiden idem dito. Sinds ik ook de groene zooi en etensresten apart verzamel, hebben we echt weinig restafval. Dat maakt mij trots. Op korte termijn gaan we ons laten informeren over zonnepanelen! Daar heb ik zo’n zin in. We gaan weer terug naar Eneco en nemen Toon. Kijken of we nog meer kunnen besparen.

En peutergirl?

Peuterpuber bedoel je? Een echte meid die een keel op kan zetten als het haar niet zint, maar mij nog veel vaker aan het lachen maakt met gekke verzinsels en fantastische praatjes. “Mama. Mag ik. Drinken? Tuurlijk!” Nou eh, ja. Ik heb niks meer te zeggen hè 😉 Oja. Mw vindt het leuk om haar luier uit te trekken en in bed te plassen. Wat is dat toch? Kleine draak. Verder weet ze al een aantal kleuren en telt vrolijk tot 12.

En hardlopen?

Eh, wattes? Was ik daaraan begonnen? Helaas. Dat lukt nu even niet. Wel doe ik netjes ‘s avonds wat abs en squats. Op naar de Nicki Minaj bil. (Moet ik er nog grapje bij zetten tussen haakjes? Ik doe het maar).

Wat zijn je blog plannen op korte termijn?

Ik ga jullie een superlekker recept geven voor een appel-bietentaart. Verder wil ik gaan schrijven over zonnepanelen. En hoe je afval scheiden of plastic minderen in je leven kunt implementeren (sjiek zeg). Ook een superleuke tip om de Kerstfocus eens níet op die kado’s te leggen. Genoeg leuks in ieder geval tegen die winterdip.

Wil je daily pictures of gewoon even neuzen in mijn persoonlijke leven? Sinds kort ben ik ook helemaal aan de Instagram. See you there 😉

Hoe gaat ‘ie met jou? Wat zijn jouw (blog) plannen voor de komende weken? Herken jij ook die winterdip?

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (4) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

1 Comment

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.