Over mij

Hai, fijn dat je er bent! En wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Dan hebben wij nieuwsgierigheid als raakvlak 😉 Ik zal je eerst wat over mij vertellen en lees daarna meer over dit groene lifestyle & mama blog: Mama’s Jungle!

Bekijk ook: “Samenwerken met Mama’s Jungle”

Over mij, de schrijfster achter Mama’s Jungle

Ik ben dus Lori *big smile*, een tikje eigenwijze 30+er. En moeder (met co-ouderschap) van een creatieve dame van 7 en een bijzondere knulletje van 3. Mijn ene beroep is Huidtherapeut en mijn andere: blogger. Laat mij maar lekker klooien met woorden.

Naast mijn werk en kids, krijg ik veel energie van struinen. Lekker door het groen in de natuur of tussen de rommeltjes in de kringloopwinkel. Je kunt mij ook uren zoet houden met creativiteit en fantasie. Ik ben verder graag samen met mijn lover, vrienden of familie. Maar ik ben ook graag even alleen, met een goed boek. Of in stilte eventjes mediteren.

Verder schuilt er van binnen toch wel een kleine wereldverbeteraar. Het HOE is soms de grote vraag. Ik ben een denker, zoals men dat noemt. Voor mij voelt het soms als een continue struggle met het vinden van de balans in de dingen des levens. Het liefst fladder ik er doorheen, met een open mind. Maar soms vind ik het leven ook maar aardig ingewikkeld. En wat mij tot slot inspireert? Dat is het verhaal achter het verhaal. Ik kan goed luisteren en tussen de regels door lezen. Ieder wezen heeft iets interessants.

En wat mijn blog betreft.. ik hoop dat je met plezier meeleest, leuke inspiratie op doet, kunt herkennen, verwonderen, afvragen, lachen en genieten. Maar vooral, dat je dichtbij je mooie zelf blijft! Dan probeer ik dat ook 😉 Veel liefs Lori

Volg mijn socials: Facebook | Instagram | Pinterest

En wie ben jij?

Ik vind het altijd erg leuk om ook van mijn lezers te horen. Van jou dus! In het snelle internet-tijdperk gebeurt dit niet meer zoveel, maar ik waardeer het wél altijd heel erg 😉

Dus noem je naam, stel een vraag of zeg even hoi in de reacties. Alles is goed. Heb je een blog? Die mag je gerust delen. Allemaal superleuk!

Over Mama’s Jungle, mijn blogkindje

Mama’s Jungle is ontstaan, toen ook de moeder in mij werd geboren en ik vervolgens mijn eerste kindje baarde. Wat een hervorming in alles! Mijn ontdekkingsreis begon en ik besloot mijn verhalen en gedachtegangen te delen in de vorm die ik liefheb. Klooien met woorden dus 😉

Hoe kunnen mijn kinderen liefdevol ontplooien? En ikzelf? Hoe ga ik duurzaam om met de planeet waarop wij als wezens mogen leven? En hoe vind ik de balans in de wonderlijke natuur en de (snelle) tijd van nu?

Op dit groene lifestyle & mama blog vind je dan ook inmiddels 7 jaar aan handige informatie, eerlijke struggles, grappige anekdotes en fijne inspiratie op het gebied van moederschap en een duurzame lifestyle. Ook vind je tal van tips en leuke ideeën over reizen, uitjes, huis, tuin, spelen, knutselen, gezondheid, huid en nog veel meer!

Mijn ontdekkingsreis is overigens nog steeds gaande. En de essentie? Volg vooral je eigen pad, óók als dit buiten de gebaande paden is! Lief zijn met een knipoog naar jezelf en de wereld om je heen ღ

3 Comments

 1. Dag Lori,

  Wat leuk om te zien dat je mooregreen.nl op je website noemt, heel hartelijk dank daarvoor!

  Echter, ik zag een paar kleine dingetjes en vroeg mij af of je dat aan zou willen passen?
  De Little Lamb zoogcompressen zijn namelijk goedkoper geworden, 18.94.
  De Myllymuksut 10 (5 paar) zijn ietsje duurder geworden, 23.99.
  En ik zag dat de link van de 6 (3 paar) het niet doet, dus vroeg mij af of je die kon aanpassen in je stuk?
  https://www.mooregreen.nl/voor-moeders/wasbare-zoogcompressen/6x-grote-zoogcompressen

  Dan heeft de klant de juiste gegevens voor zich, wel zo fijn.

  Ik dank jou heel hartelijk!
  En mag je meer artikelen van onze website getest hebben, of willen testen en op je site willen plaatsen, dan hoor ik dat heel graag!

  Mvg Laura Vaartjes
  Mooregreen

  • Lori Reply

   Hi Laura, bedankt voor je mailtje en feedback! Ik heb de linkjes aangepast. Het lijkt me superleuk of wat dingen te testen uit je webshop. Ik kom hier zeker op korte termijn op terug. Veel liefs! Lori

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.