Over Mama’s Jungle

Op Mama’s Jungle lees je over het ouderschap, voor jezelf zorgen en het huis-tuin-en-keuken-gebeuren. Maar dan met een groen tintje. Een léuk groen tintje. Lekker haalbaar, in het dagelijkse leven.

Speelse tips voor een duurzaam tintje aan de dagelijkse poespas.

Het doel? Meer levensgenot en zingeving halen uit de kleine dingen, dichtbij om je heen ღ

Over Mama’s Jungle

Mama’s Jungle is een “groene” lifestyle blog sinds 2013 rondom duurzaamheid en moederschap. Inmiddels is Mama’s Jungle – met meer dan 600 artikelen – uitgegroeid tot dé plek met informatie en speelse tips voor een duurzaam tintje aan het dagelijkse leven.

Wat voor tips vind je hier?

  • Als moeder en vrouw in je kracht staan
  • Bewuste zelfontwikkeling, blijgeestige mindset
  • Leuk en leerzaam ouderschap, samen groeien
  • Spelen met kids, in (en met) de natuur
  • Interessante eco producten
  • Gezonde voeding: voor lijf en geest
  • Duurzaam huis(houden) en tuin inspiratie
  • En nog veel meer ‘groene tips’ rondom het dagelijkse leven

Met de bewuste informatie, nuttige tips en heerlijke inspiratie hoop ik je op weg te helpen naar dat fijne gevoel van een duurzaam tintje in het dagelijkse leven.

Maar wel zó, dat je daarna lekker je eigen keuzes kunt maken. Jouw pad.

Een van mijn mooiste levenslessen: "volg vooral je eigen pad, óók als dit buiten de gebaande paden is! Lief zijn met een knipoog naar jezelf en de wereld om je heen".

Meer informatie voor bedrijven & samenwerkingen


samenwerken met Mama's Jungle / over

En ja, ik heb een visie

‘Een duurzaam innoverende wereld vol vrouwen die in het dagelijkse
leven in hun kracht staan’

Een snelle maatschappij, digitale revolutie én duurzame wereld? Kan, kan. Maar dan wel met een sterke fundering. Vrouwen en moeders die in hun kracht staan, omdat zij levensgenot en zingeving halen uit de kleine dingen van het dagelijkse leven.

En daar wil ik graag aan bijdragen. Mijn missie?

‘Op een speelse manier,
wat duurzaamheid in het dagelijks leven sliden’

door te bloggen, dus (-:


Over mij

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic.

Maar noem mij maar gewoon Lori. Ik ben 34 jaar, moeder met co-ouderschap, blogger en huidtherapeut. Mijn kids zijn 5 en 9.

Ik ben dus dol op trucjes, info en ideeën over een bewuste, gezonde, duurzame en blijgeestige touch in het dagelijkse leven. En daar schrijf ik het allerliefst over.

Mijn andere beroep is Huidtherapeut. Alweer 15 jaar ben ik op professioneel niveau met de huid bezig. Het grootste orgaan dat ons innerlijke welzijn weerspiegelt naar de buitenwereld. Erg interessant!

Mijn geluk haal ik uit kleine momenten met de kids en lekker struinen door de natuur of in de kringloopwinkel. Maar ook: een creatief project, nieuwe cursus, een beetje mijmeren, lezen, mediteren en een poging tot yoga.

Ah, en hoe mijn eigen pad verloopt? Lekker onvoorspelbaar en hobbelig. Langs bosjes, over touwbruggen en door de modder. Onderweg met een lach, zweetdruppel of traan, proberen te balanceren. En onderweg leer ik elke dag nog steeds:

levensgenot en zingeving halen uit de kleine dingen, dichtbij om mij heen ღ

Start hier:

Volg mij ook op Facebook en Instagram.
Veel liefs en veel leesplezier!