Over mij

Hai, fijn dat je er bent! En wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Dan hebben wij nieuwsgierigheid als raakvlak šŸ˜‰ Ik zal je eerst over mij vertellen en daarna lees je meer over mijn groene lifestyle & mama blog: Mama’s Jungle!

Lees ook: “Samenwerken met Mama’s Jungle”

Over mij: Ik ben dus Lori, *big smile*

Een tikje eigenwijze 30+er. En moeder (met co-ouderschap) van een creatieve dame van 7 en een bijzondere knulletje van 3. Mijn officiƫle beroep is Huidtherapeut en mijn van-je-hobby-beroep is blogger. Laat mij maar lekker klooien met woorden.

Daarnaast krijg ik veel energie van struinen. Lekker door de natuur of tussen de rommeltjes in de kringloopwinkel. Je kunt mij ook uren zoet houden met creativiteit en fantasie. Ik ben graag met mijn lover, vrienden of familie. Maar ook alleen, met een goed boek.

Verder schuilt er van binnen toch wel een kleine wereldverbeteraar. Het HOE is soms de grote vraag. Een denker, noemt men dat. Voor mij voelt het meer als een continue struggle met het vinden van de balans in de dingen des levens. Het liefst fladder ik er doorheen, met een open mind. Maar soms vind ik het leven ook maar aardig ingewikkeld. En wat mij tot slot inspireert? Dat is het verhaal achter het verhaal.

Voor nu: ik hoop dat je met plezier meeleest, leuke inspiratie op doet, kan herkennen, verwonderen, afvragen, lachen en genieten. Maar vooral, dat je dichtbij je mooie zelf blijft! Dan probeer ik dat ook šŸ˜‰ Veel liefs įƒ¦ Lori

Socials: Facebook | Instagram | Pinterest

En wie ben jij?

Ik vind het altijd erg leuk om ook van mijn lezers te horen. Van jou dus! In het snelle internet-tijdperk gebeurt dit niet meer zoveel, maar ik waardeer het wĆ©l altijd heel erg šŸ˜‰

Dus noem je naam, stel een vraag of zeg even hoi in de reacties. Alles is goed. Heb je een blog? Die mag je gerust delen. Allemaal superleuk!

Over Mama’s Jungle

Mama’s Jungle is geboren, toen ook de moeder in mij werd geboren. Mijn informatiehonger en gedachtegangen moĆ©sten eruit. En wat is mijn uitlaatklep? Juist ja.

Op deze groene lifestyle & mama blog vind je dan ook inmiddels 7 jaar aan handige informatie, eerlijke struggles, grappige anekdotes en fijne inspiratie. Naast moederschap en mijn interesse in een duurzame lifestyle, vind je ook tal van tips en leuke ideeƫn over reizen, uitjes, huis, tuin, spelen, knutselen, gezondheid, huid en nog veel meer!

En wat je tussen de regels – van de inmiddels honderden blogs – door leest? Volg vooral je eigen pad, Ć³Ć³k als dit buiten de gebaande paden is! Lief zijn met een knipoog naar jezelf en de wereld om je heen įƒ¦

3 Reacties

 1. Dag Lori,

  Wat leuk om te zien dat je mooregreen.nl op je website noemt, heel hartelijk dank daarvoor!

  Echter, ik zag een paar kleine dingetjes en vroeg mij af of je dat aan zou willen passen?
  De Little Lamb zoogcompressen zijn namelijk goedkoper geworden, 18.94.
  De Myllymuksut 10 (5 paar) zijn ietsje duurder geworden, 23.99.
  En ik zag dat de link van de 6 (3 paar) het niet doet, dus vroeg mij af of je die kon aanpassen in je stuk?
  https://www.mooregreen.nl/voor-moeders/wasbare-zoogcompressen/6x-grote-zoogcompressen

  Dan heeft de klant de juiste gegevens voor zich, wel zo fijn.

  Ik dank jou heel hartelijk!
  En mag je meer artikelen van onze website getest hebben, of willen testen en op je site willen plaatsen, dan hoor ik dat heel graag!

  Mvg Laura Vaartjes
  Mooregreen

  • Hi Laura, bedankt voor je mailtje en feedback! Ik heb de linkjes aangepast. Het lijkt me superleuk of wat dingen te testen uit je webshop. Ik kom hier zeker op korte termijn op terug. Veel liefs! Lori

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.