Een tijdje terug daagde een goede vriend (én geweldige fotograaf) mij uit voor een challenge naar aanleiding van een Facebookdiscussie; op de foto zónder make-up, zónder haarstyling en zónder poespas. Oké.. Gaan we doen!

Ook leuk: “Zomerse fotoshoot van mij en de kids in geweldige Vingino style”

Mijn zonder make-up fotoshoot

Twee weken terug vond de fotoshoot plaats in de studio, leuk! Afgelopen week plaatste de fotograaf de foto’s online. En stiekem was ik wel beetje bangig voor de reacties. Maar aan de andere kant vind ik het ook wel een statement. Ja, natuurlijk vind ik mijzelf mooier met make-upworkin’ on that. Maar, ik ben ook redelijk tevreden zonder masker.

Lees ook: “Fotocadeau ideetjes met humor!”

Challenge CHECK: “zonder make-up fotoshoot”

Met het oog op mijn 101-doelenproject (Day Zero), plaats ik de foto’s – na lichte twijfel – ook hier. En zal ik je een geheimpje vertellen? Pas 6 jaar later, na een update van dit artikel, vind ik de foto’s pas écht mooi. Zelfacceptatie in progress, laten we maar zeggen 😉

Doel #29 “Laat mooie foto’s van jezelf maken”. Nou, dat is gelukt. Met eerbetoon en een staande ovatie voor mijn vriend de fotograaf. En een voorzichtig applausje voor mijzelf.

Tip: Een betaalbare fotoshoot bij jou in de buurt, kun je soms goed scoren via Groupon!

zonder make-up fotoshoot
Opdracht 29 van mijn Day Zero Project

Opdat elke vrouw maar trots op zichzelf mag zijn, ook ZONDER make-up! In hoeverre ben jij tevreden zonder make-up?

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (5) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

8 Comments

  1. Wat heeft deze challenge mooi uitgepakt en wat gaaf dat je hem kreeg! Heel erg dapper!! Wat zijn de foto’s ontzettend mooi en sexy geworden. Maar misschien sta jij altijd mooi op de foto? Sommige mensen hebben dat (ben jaloers!). Haha, al vind je dat van jezelf vast niet altijd! 😉

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.