Nee, deze lange titel kon ik niet verkorten, haha. Vandaag ben ik trots op alle individuen die zich vol gedrevenheid hebben ingezet voor minder plastic op de wereld door plastic tasjes in winkels te boycotten! Door al deze gepassioneerde mensen volgen nu ook langzaam alle grote winkelketens. En dan gaan we stappen zetten. De kroon erop want een betere wereld begint zekers te weten bij jezelf en in het klein. Daarnaast heb ik gezellig wat moestuin gepraat.

Trots op bedrijven die plastic tasjes proberen te verminderen

Na Zeeman en Hema gaat nu ook Intratuin bewust om met plastic tasjes. En daarom sponsor ik geheel vrijwillig en gratis de Intratuin vandaag. Zowel met een sponsorblogpost, tadaa (gratis), als met wat duiten (vrijwillig). Want oh my wat is bio moestuingrond duur zeg.

tasje minder

En gezellig wat moestuin gepraat

Ahja, jullie hebben weer een klein lekker wegleesblogje en ik heb weer een goede reden voor wat moestuin gespam.

Lees ook: “GFT afval scheiden tips”

plantjesGroeiende plantjes

moestuintjeMoestuin afgeknutseld + gevuld met bio moestuingrond van de Intratuin 😉

Deze moestuinbak hebben we zelf geknutseld. Leuk hè ! Nu nog vullen, groeien, bloeien en eten jamjam. Hoe gaat het met jullie? Hebben jij nog wat moestuin gepraat terug? 🙂

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (4) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

2 Comments

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.