Al een tijdje willen mijn vriendin en ik een weekendje weg. Maar ja, kids hè. En ach, geld hè. En toen viel mijn oog op hét masterplan! Geen uitzoekstress en moeilijk gedoe, maar een avontuur! Wij gaan dit weekend een city trip doen met een onbekende reisbestemming. De boel laten we lekker de boel, thuis. Adios (of au revoir, bye, αντίο, viszlát). Lees over onze ervaring srprs.me, een betrouwbare reisorganisatie voor loslaten en avontuur!

Ervaring srprs.me | Surprise me. Yes please

Via de reisorganisatie srprs.me is het mogelijk om een city trip te boeken. Waar de reis je heen brengt is een verrassing.

Dat is het hele concept. Zo avontuurlijk als wij zijn (not), keken we toch nog even zelf rond om zelf wat te kiezen. Na een aantal veel te hoge eisen en veel te dure hotels keken wij elkaar aan met een ondeugende grijns. “Kom, we gaan NU dat ene boeken!” Zo gezegd, zo gedaan.

onbekende reisbestemming

Wat weten we wel van te voren over de city trip?

Een weekje van te voren het weerbericht. En ja! Onze gebeden zijn gehoord. 35 graden, thank you! Verder is het hotel in de stad. Ontbijt inbegrepen. Gunstige vliegtijden. Locatie Europa. En natuurlijk drie hele vrije dagen, zonder kinderen en zonder vent. Dat alleen al is een huiskamerdansje waard.

En wat zijn onze plannen?

Op Schiphol weten we ein-de-lijk meer. Daar gaan we heen! Bij aankomst landen we op een zonnig terras met een koffie of droge witte. Of allebei, gewoon omdat het kan. Dan neuzen we de hotspots. Zoeken een strand of baai. Gaan we heel veel kletsen, gek doen en met de locals flirten.

Onbekende reisbestemming – ojee?

Of we terecht komen in een smoezelig, donker hostel? De wcpot beklimmen om kakkerlakken gillend te ontwijken of de weg kwijtraken en halfdronken in de goot belanden? Dat horen jullie nog wel. Als ik terug kom 😉

Lees verder over onze city trip die naar Wenen ging!!

Heb jij ervaring met srprs.me? Of zou je dit wel eens willen doen? Klets met me mee in de reacties!

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

7 Reacties

  1. Oh wat leuk! Ik ben benieuwd waar jullie terecht komen! Spannend hoor! Ik ben daar zelf niet geschikt voor geloof ik. Ik weet graag wat ik kan verwachten, haha
    …José schreef als laatst…Moeder en vriendMy Profile

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.