GrrrrRrrrrR.. waarom vrouwen ongesteld worden is me inmiddels wel duidelijk, maar waarom mijn hele innerlijke balans dan zo verstoord moet raken? Stom, stommer, stomst. Ik wil lekker even zeuren.

Verder lezen & misschien toch maar niet koffie-minderen 😉

Zeikestijn modus: on & yep ongesteld 😉

Vandaag erger ik me lekker rechtvaardig aan alles. Aan het doortrekgeluid van de wc midden in de nacht, aan niet lekker zittende bh’s, aan met je schone sokken in een nat stukje in de keuken staan, aan buren die hun hond tegen ons hek aan laten plassen, aan mensen in het algemeen die hun hond op straat laten poepen, aan er onderweg achter komen dat je een afzaksok aan hebt, aan je zonnebril zijn vergeten in de auto, aan het deurtje van het vriesvak dat altijd precies de tegenoverstelde kant van de koelkastdeur open gaat en aan als ik dan lekker ‘s avonds op de bank zit met een zak popcorn het popcornvliesje dat tussen mijn tand en tandvlees vast zit.

Eerst maar even koffie.

And……………. i’m happy again 🙂 zeuren lucht op. Wil je ook lekker wat zeuren? Kom maar op!

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

3 Comments

  1. Erg herkenbaar, vooral tegen de tijd dat ik ongesteld moet worden! Hormonen jagen alle kanten op en ik geef me er maar gewoon aan over, volgende keer schrijf ik het ook van me af. 😉
    …Arcadia schreef als laatst…Ronja: de lopende dreumesMy Profile

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.