Vandaag heb ik een bijzondere persoonlijke update voor je. Allereerst wens ik jou natuurlijk héle liefdevolle kerstmomenten! Ik wil je daarnaast ook graag bedanken voor het meelezen afgelopen jaar. Zeker omdat het zo heftig is geweest met mijn burn out. Maar hoe heftig ook, nu staat er iets heel gaafs te gebeuren! En hiervan wil ik je graag deelgenoot maken 🙂 Het is tijd voor ons om gedag te zeggen..

Op reis door Europa in een camper!

Ik laat je niet langer in spanning. Want we did it! We hebben ons huis verkocht, spullen weggedaan, ontslag genomen en gaan nu het grote avontuur tegemoet. Mama en haar Jungle gaan voor een lange tijd op reis. Van de overwaarde van het huis, hebben we een supertoffe camper gekocht. En we gaan met de kids en de hond op reis door Europa voor ongeveer 1 jaar. Oohh, zo spannend hè! Echt bizar. Ik kan niet wachten om ons nieuwe leven met je te delen. En je er alles over te vertellen. En ik hoop dat je volgende jaar volop gaat genieten van onze ervaringen en avonturen. Lees je dan weer mee?

Alles over onze camperreis door Europa als gezin is te volgen op Camper Family, daarnaast volg je ons op Facebook en we maken ook toffe vlogs op Youtube. Kom je gezellig kijken?

De camper is er klaar voor ..

Mama’s Jungle gaat iets veranderen, maar ik weet nog niet hoe

Na 6 jaar schrijven op Mama’s Jungle over het hectische momlife en mijn zoektocht naar een groen en duurzaam leven, zal ook mijn blog een beetje veranderen. Hoe precies weet ik zelf ook nog niet helemaal. Mama’s Jungle blijft sowieso bestaan. Maar er trekt iets aan me. Het heeft te maken met mensen bij elkaar brengen. Iets voor elkaar betekenen. Meer op kleinschalig niveau. Ik kan er nog niet de vinger opleggen. Maar wie weet wat onze reis gaat brengen. En dus mijn blog 🙂

Hoe welkom voel jij je op Mama’s Jungle?

Ik zou het zelf heel leuk vinden als Mama’s Jungle niet meer alleen over mij gaat, maar ook om jou en anderen draait. Hoe of wat, nogmaals i don’t know yet. De tijd zal het leren.. Vind je het leuk om ook onze reisverhalen te lezen? Over onze emoties erbij of juist meer over praktische tips? En waar ik ook heel nieuwsgierig naar ben, is hoe ik jou en anderen meer bij Mama’s Jungle kan betrekken? Of vind je het gewoon leuk om lekker mee te lezen? Mag ook hoor 🙂

Kijk mee op Polarsteps, voor mijn reisdagboek & travel tracker.

Ik ben echt heel benieuwd naar je antwoorden. Schrijf je een reactie? Tot gauw!! Much love Lori

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

5 Comments

 1. Wauw!! Wat ongelooflijk dapper en stoer! En je zo ontzettend gegund! Ik ben heel erg benieuwd naar je verhalen en blijf je graag volgen. Ik twijfel er niet aan dat je op je reis genoeg inspiratie zal op doen!
  Liefs en mooie avonturen gewenst
  Paula

 2. Wat ongelofelijk gaaf! Wat zal dat een fantastisch avontuur worden. Wat moet dat fijn voelen om zoveel tijd met het gezin door te brengen. Veel geluk en veel plezier en ik lees graag mee met de avonturen!

 3. Wat een verwikkelingen allemaal! Ik ben helemaal in verwarring geloof ik. Wat een geweldig avontuur, o wat jammer dat je weggaat, wat stoer zo’n camper en je huis verkopen en je baan opzeggen, wat waren het mooie blogjaren, o ik ben wel een beetje jaloers, meelezen ja graag, meedoen? Ja zoiets is leuk, maar ga ik dat in de praktijk doen? Nee vast niet.
  Heel veel gedachten dus ????
  Alle goeds en ik blijf graag lezen!

 4. Lieve schat, waar een geweldig avontuur! De inspiratie komt vanzelf. Heel veel plezier met je jungle. Knuffel, Priscilla

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.