Voor de één is het om de peuterkamer op te leuken. Voor de ander is het bittere noodzaak omdat peuterlief het behangafpulken heeft ontdekt. Ik verdenk nog steeds Vader Klus van het maken van een beginnetje 😉 Hoe dan ook. De peuterkamer moest gedaan worden. Vandaag geef ik jullie een kijkje in onze peuterkamer, review ik muurstickers en kun je meedoen met de winactie voor muurstickers!

Welke muurstickers kies je?

Twee en een half jaar hebben wij ontzettend veel plezier gehad van het oude fotobehang met boerderijdieren. Het benoemen, verhalen verzinnen bij de plaatjes en ze welterusten wensen met een kusje erbij. De keuze voor een grote plaat met dieren was dan ook snel gemaakt.

Een ander zal misschien eerder kiezen voor een rustigere afbeelding. Voor een kinderkamer zijn Disney figuren altijd leuk, maar ook met een inspirerende (al dan niet zelfverzonnen) tekst kun je een kamer heel persoonlijk maken.

muurstickershet oude fotobehang

muurstickersDe nieuwe muurstickers

Vallen de muurstickers in de smaak?

Met het opplakken van de muurstickers wil mevrouw natuurlijk helpen. Ze hielp wat met kleine stickers plakken, maar de echte fun kwam daarna! Alle dieren kregen een warm welkom en de knuffel giraffe werd bij de sticker giraffe gezet. De muurstickers zijn goedgekeurd.

muurstickers

Kenmerken muurstickers

De muurstickers komen van Muurstickerstunter. Op deze website kun je allerlei muurstickers bestellen voor zowel woonkamer, studeerkamer als kinderkamer. Leuke groeimeters, wereldkaarten, bomen, muurstickerfotolijsten en natuurlijk allerlei losse teksten!

De kwaliteit van de stickers is top, scherp. Ze gaan makkelijk van het vel af zonder kapot te gaan. De verzending is snel en in een stevige koker.  De muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen en natuurlijk zelf in te delen.

Volgens de fabrikant zijn de stickers gemakkelijk te verwijderen zonder schade aan de muur. Toen ik een sticker opnieuw wilde plakken liet eerlijk gezegd wel de verf in een paar puntjes los. Maar de muur zelf is nog zonder schade 😉 Een probleem? Voor mij niet, want ik hoop nog een lange tijd plezier te hebben aan deze stickers!

Muurstickers WINACTIE

Doe mee en zoek een leuke muursticker (t.w.v. 25 euro) uit naar keuze op Muurstickerstunter.nl. De muursticker wordt snel en gratis naar je toe gestuurd.

Wat MOET je doen?

 • Wat voor muursticker zou jij willen hebben in je kamer? Beantwoord de vraag in een berichtje hieronder met je naam en geldig e-mailadres.
 • Reageren kan t/m zondag 27 september 2015. De winnaar maak ik dinsdag 29 september 2015 bekend.

Wat MAG je doen?

Dus vertel. Wat voor muursticker zou jij willen hebben in je kamer? 🙂

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

7 Comments

 1. Leuk dat je weer eens een review / winactie doet! (Ik doe niet mee hoor 😉

 2. Jaaaaa, I like muurstickers! Maar dat de verf loslaat vind ik wel een minpuntje eerlijk gezegd. En die jungle die hebt gekozen is echt superleuk! Wij hebben een dierenbos op de muur, ook onwijs leuk.

 3. Of de sticker van mario bros, die vindt hij ook geweldig ; )

 4. Mijn zoontje luuk zou heel graag de muursticker van despicable me (de minions) willen winnen voor op zijn kamer 🙂
  Groetjes hester

 5. Ik heb de stickers van de paardenbloem.
  Ik wil er nog wel eentje 🙂

 6. Ik vind muurstickers een geweldige uitvinding. Ze zijn makkelijk om te plakken en je hebt meteen een heel andere look! Succes met je winactie.
  …Vlijtig Liesje schreef als laatst…Nieuwe vintageMy Profile

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.