Ben je nog op zoek naar een leuk moederdagcadeau? Dan wil ik je graag dit Fier moederdagcadeau aanraden met een heerlijke red velvet cake en rode vlaggenlijn uit twee sociale ondernemingen.

Waarom een moederdag cadeau via Fier?

Fier is een organisatie tegen kindergeweld. De producten uit dit pakket komen uit twee sociale ondernemingen (bakkerij en atelier) waar slachtoffers van geweld binnen een veilige werkomgeving herstellen. Bekijk wat er in dit leuke moederdagpakketje zit, bestel gemakkelijk via de link en lees meer over Fier, de geweldige organisatie hierachter.

Ook leuk: “Brief moederdag: hoe schrijf ik een rakend stukje tekst voor mama?

Het moederdagcadeau pakket

Het Fier Moederdagcadeau pakketje bestaat uit een Red velvet cake in combinatie met een duurzame en herbruikbare rode vlaggenlijn én een leuk kaartje erbij met jouw persoonlijke boodschap.

Een moederdagcadeau doosje vol feest dus, waarmee je in één klap twee sociale ondernemingen steunt die zich inzetten voor jongeren en volwassenen die herstellen van een verleden met geweld.

Shop hier het pakketje voor €15,95 (dit is inclusief verzendkosten)

Te koop t/m donderdag 5 mei 2022

Over Fier

Fier is het landelijke expertise- en behandelcentrum op het terrein van geweld in afhankelijkheidsrelaties. 

Van geweld naar een geweldige toekomst. Bij Fier geloven we dat dat mogelijk is. We helpen kinderen, jongeren en volwassenen weer opbloeien na een leven met geweld. Om hun plek in de maatschappij te vinden en hun dromen waar te maken. Fier brengt ze in beweging: van trauma naar toekomst. Ze bieden traumabehandeling op een veilige plek en zetten daarnaast in op onderwijs, werkervaring, sport, gezonde vriendschappen en het ontdekken van interesses en talenten. Heel ‘gewone’ dingen, maar voor slachtoffers van geweld niet vanzelfsprekend.

De Blooming Bakery en L.A.P. Atelier

Speciaal voor slachtoffers van geweld heeft Fier twee leerbedrijven opgericht, Blooming Bakery en het L.A.P. Atelier, waar ze in een veilige omgeving werkervaring opdoen en hun eigen talenten en interesses mogen ontdekken. Bij Blooming Bakery leren ze de fijne kneepjes van het banketbakkersvak en bij het L.A.P. Atelier maken ze duurzame stoffen vlaggenlijnen in een professioneel naaiatelier. De grootste les die ze er leren? Dat ze geweldig trots op zichzelf mogen zijn!

Ook lezen: “Moederdag eco cadeaus (duurzame dingetjes & mooie gebaren)”

En nog een laatste leuke tip: Heb je een ander feestje te vieren? Bij het atelier kun je hele coole, stoffen vlaggenlijnen bestellen en bij de bakkerij kun je terecht voor lekkere “brievenbuscadeautjes”. Bekijk ook op Instagram: L.A.P. Atelier en de Blooming Bakery

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.