Als 16-jarige nam ik naar eigen zeggen niet zoveel make-up mee op vakantie. Het zijn maar twee tassen, mam. Tegenwoordig volstaat een schattig make-upetuitje. Hoe chill?! Ook de blauwe mascara laat ik tegenwoordig thuis 😉 Maar welke basis make-up voor op vakantie, neem ik wél mee?

Ook leuk: “Challenge: zonder make-up fotoshoot”

Welke basis make-up voor op vakantie, neem ik mee?

Deze basis make-up voor op vakantie, MOET mee, trouwens. Hierop valt niet te onderhandelen. Zonder één onderdeel voel ik mij kaal. Als ik nog wat meer mee heb, zoals oogschaduw of andere kleurtjes lippenstift, dan kan ik nog wat variëren, maar met deze basisset dus niet.

Mijn basismake-up

  • Eye liner stift van Essence
  • Mijn eeuwige l’oreal mascara
  • Lipliner van Essence ook
  • Lippenstift, maak niet uit welk merk, nude tint
  • Een fijn kwastje voor ogen en wenkbrauwen
  • Rouge kwast en rouge
  • Dat gouden doosje bevat een lichte en donkere tint bruin voor mijn oogleden en wenkbrauwen. Er zit ook een klein kwastje in.
Mijn basis make-up voor op vakantie

En dan aanbrengen

Ik start met een dagcrème. Dan zuig ik mijn wangen in en breng de rouge aan op de jukbeenderen. Met een schuin, plat kwastje zet ik mijn wenkbrauwen aan met bruine oogschaduw. Vervolgens met dezelfde oogschaduw, maar met een ander kwastje kleur ik mijn arcadeboog en bewegend ooglid in. Met de lichte oogschaduw uit het doosje, highlight ik tot mijn wenkbrauwen. Verder zet ik een streepje eyeliner boven en onder de wimperranden en breng ik twee, drie laagjes van mijn favoriete l’Óreal mascara aan. Mijn lippen krijgen eerst een roodoranje randje en kleur ik in met een nude getinte lippenstift.

Make-uppen blijft heerlijk! Al hecht ik er minder waarde aan dan vroeger. Welke basismake-up voor op vakantie is voor jou een MUST?

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (4) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

1 Comment

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.