In het vorige blogje vertelde ik jullie over de leuke Marktplaats items die ik had gescoord. Welgeteld € 390,- uitgegeven. Wow, op Marktplaats nog wel! Maar alsnog goede deals, wees niet bang. Ik heb ook zelf wat op Marktplaats verkocht. Helaas leverde me dat een stuk minder op, haha.

Wat hebben wij op Marktplaats verkocht?

De hangzak van Ikea, de Beaba wipstoel en het speelgoed had ik zelf destijds ook van marktplaats afgehaald. Ik weet niet meer precies voor welk bedrag maar ik zal wel ongeveer quitte spelen. Het wijnrek was wel een poepie duurder, maar ik was bezig met mijn zolder op te ruimen en ik wilde er gewoon vanaf! Het meisje dat ‘t kwam halen was ook erg blij 🙂

MP-verkocht

Wat hebben jullie zoal tweedehands verkocht?

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

2 Comments

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.