I Love Marktplaats. Je vindt er ALLES, het is lekker eco & hergebruik, je komt nog eens ergens en het is ook nog eens fijn voor ‘t geldbuideltje. In de afgelopen maanden kochten we de volgende items voor de desbetreffende prijzen. Welke marktplaats aankopen hebben we gescoord?

Ook leuk: “Wat hebben we op Marktplaats verkocht?” 

Onze laatste marktplaats aankopen

MP bbq

We beginnen maar met het grove geschut. Ons nieuwe barbecuetje. Nieuwprijs 500 euro OMG. Deze voor de helft gekocht van ons verjaardagsgeld.

autostoel

Mevrouw was écht uit de Maxi-Cosi gegroeid en deze autostoel is veel handiger. Op de foto van Marktplaats zag hij er heel goed uit. Toen ik ‘m ophaalde was hij echt VIES!! Gatver. Ik heb ‘m schoongemaakt maar de volgende keer laat ik hem staan voor die tien euro haha. Afijn, eigenlijk is hij verder prima nu. En schoon.
MP auto

Hier vertelde ik jullie van de week al over. Een autootje voor de kleine meid. Kan ze lekker scheuren. Nieuwprijs 70 euro. Goede deal, al zeg ik het zelf.

marktplaats aankopen lens

Ook wel echt een duurder item. Een nieuwe lens voor onze mooie camera want de oude lens was gevallen.. balen! Nieuwprijs geen idee, maar deze kunnen kopen voor 120 euro. Sinds onze Costa Rica reis zijn we verliefd op zo’n goede camera!

MP traphekTraphekje was hoognodig voor onze klauteraar. Nieuwprijs 35 euro en deze gekocht voor 12,50 euro. Zucht.. onze trap moet hoognodig geverfd worden. Onder de trap zie je trouwens het huisje van onze hond 😉

Wat waren jullie laatste Marktplaats aankopen?

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

6 Comments

  1. Marktplaats is ideaal, de laatste tijd niet veel meer geweest. Maar toevallig afgelopen week nog een doos zomerkleding voor onze dochter gekocht. Komt hopelijk vandaag binnen. Altijd leuk om te zien wat er dan tussen zit, met schatgraven.
    …linda schreef als laatst…De wondere wereldMy Profile

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.