Deze zomer staat er een superleuke kids show op de agenda in Kasteeltuin Groeneveld in Baarn. De kindervoorstelling heet: “Ridder Klaas en Jongvrouw Plukje krijgen een koekje van eigen deeg”. Benieuwd? Lees over deze interactieve kids show met magische toveropdrachten in kasteeltuin Baarn.

– WINACTIE gesloten –

Ook leuk: Met kids in Utrecht: ontdek Metaal Kathedraal

Kasteeltuin voorstelling: “Ridder Klaas en Jonkvrouw Plukje krijgen een koekje van eigen deeg”

Op 18 en 19 juni 2022 is het zover. Dan vindt om 13.00 uur de voorstelling “Ridder Klaas en Jonkvrouw Plukje krijgen een koekje van eigen deegplaats in de tuin van Kasteel Groeneveld in Baarn. Een magische voorstelling (30-45 min.) geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar die deze dag leren jonkvrouw en ridder te worden. Ouders en verzorgers (1 per kind) komen gratis mee. P.s. Er is een lekker en gezellig food court.

De tuin van kasteel Groeneveld in Baarn wordt omgetoverd tot een speelse plek: een kids show met magische toveropdrachten!

Waar gaat de voorstelling over?

Ridder Klaas en Jonkvrouw Plukje zijn leerlingen aan de Hofschool. Hier leren ze hoe een Jonkvrouw en een Ridder zich moeten gedragen. Helaas zijn ze over van alles en nog wat enthousiast maar niet echt over leren en werken. Ze worden dus niet gezien als mooi voorbeeld van een Jonkvrouw en Ridder.

Daarom heeft het hof bedacht dat het tijd is voor een koekje van eigen deeg! Alle leerlingen hebben een verrassing gekregen omdat ze aan het einde van het schooljaar wisten hoe ze zich netjes moeten gedragen. Klaas en Pukje hebben dat natuurlijk niet zo goed gedaan en krijgen daarom niets. Ze kunnen alsnog een verrassing krijgen als ze een aantal spannende opdrachten uitvoeren. Via een zoektocht naar een boek, een reuzenmemoriespel, een spectaculaire illusie en magische toveropdrachten hopen de twee op een steeds groter cadeau… Zouden ze er iets van leren?

Kids show kasteeltuin Groeneveld Baarn

Eten & drinken

Er is bij deze kids show van alles heerlijks. Er is een heus food court waar je onder andere suikerspinnen en popcorn naast heerlijk gekoelde drankjes en goede koffie kunt krijgen.

Praktische info kasteeltuinvoorstelling

 • Data: Op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022
 • Tijd: Entree 12.00 uur, voorstelling start 13.00 uur
 • Waar: de kasteeltuin van Kasteel Groeneveld in Baarn (Groeneveld 2, 3744 ML Baarn)
 • Voor wie: kinderen tussen 3-10 jaar
 • Tarief: €17,50 per kind (ouders/verzorgers komen gratis mee – 1 per kind)

Tickets boek je via: https://kampvuurconcert.nl/kids

Kampvuur concert: Instagram

Winactie gesloten | kids show Kasteeltuin Groeneveld Baarn (18-19 juni 2022)

Superleuk! Ik mag 1 x 2 kaarten weggeven (dus voor ouders en 2 kids). Wil je meedoen? Zet dan simpelweg vóór vrijdag 3 juni 2022 een reactie onder dit artikel. De winnaar krijgt hierna per e-mail bericht, dus zorg dat je deze goed hebt ingevuld.

Hebben jullie ook zo’n zin in weer een leuk uitje met de kids? Ik wel! Succes met de winactie 🙂

Afbeelding header: Pixabay; een ander kasteel ter illustratie. Winnaars: Froukje en Mark.

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

16 Reacties

 1. Mijn dochtertje wil dolgraag op een kasteel wonen en een ridder als vriend.
  Dit is een unieke kans !

 2. Tamara Jongkees Reageren

  Oh, wat klinkt dit leuk! Lijkt mij ontzettend leuk om met mijn oudste zoons naartoe te gaan. Ridders vinden de mannen hier wel stoer.

 3. Aryenne de Jong Reageren

  Wat leuk. Echt wat voor mijn meiden. We gaan regelmatig wandelen bij kasteel Groeneveld, we wonen in de buurt. Een verrassend uitje op bekend terrein waar ik graag voor mee loot!

 4. Wat een leuke actie , lijkt ons super leuk om heen te gaan, en het is nog in de buurt ook dus wij wagen graag een kansje

 5. Mijn kleinzonen zijn gek op ridders en actie. Ze gaan bv elke keer naar de show van de Efteling als ze daar zijn( abonnement)
  Ik zou ze graag meenemen naar dit evenement als verrassing voor hun verjaardag. Ze zijn in juni en juli jarig.

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.