Verrassend hoe je weer kind wordt van een kind. Ik vind het echt wel leuk om te zingen maar niet in het openbaar (want het is niet zo heel erg mooi). Maar voor mijn kindje zing ik graag want die wordt dolenthousiast. Ik vroeg me altijd af hoe ik dat moest doen met een kind, leuke liedjes zingen? Want ik wist er geen uit mijn hoofd. Maar geloof me, dat komt snel. Want als je last hebt van een huilend kind in de auto (heuul irritant) verzin je ze zelf wel, haha. Maar wil je leuke tips? Dan heb ik super leuke dierenliedjes tips voor je!

Dierenliedjes tips

kinderliedjes over dieren

Alle bekende kinderliedjes over dieren, zoals: in een groen knollenland, ik zag twee beren, een koetje en een kalfje enz… 30 Dierenliedjes boekje & cd.

kinderliedjes over dieren

Kinderliedjes; Beestenboel

Cd met 22 kinderliedjes en een tekstboekje om samen te zingen met o.a: papegaaitje leef je nog, toen onze mop een mopje was, visje, visje in het water en nog vele andere meezingliedjes

kinderliedjes over dieren

Kinderliedjes; in de dierentuin

Cd met 22 kinderliedjes en een tekstboekje om samen te zingen met o.a: ik zag twee beren, op een houten bruggetje, dierendans en nog vele andere leuke meezingliedjes.

kinderliedjes over dieren

Nog meer leuke kinderliedjes over dieren en andere dingen

Ook een leuke website is “Minidisco” met allerlei geweldige kinderliedjes.

Wat zijn jullie favoriete kinderliedjes en cd’s?

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

4 Comments

  1. Leuke liedjes! Onze zoon van 8 maanden vindt het geweldig als we zingen. Hij begint zelfs wat mee te mompelen. Gelukkig heeft hij nog niet door dat ik lang niet alle teksten uit mijn hoofd ken :-). Binnenkort maar eens de juiste teksten op zoeken!
    …Esther schreef als laatst…De meest populaire plaats voor een selfie!My Profile

  2. Dierenliedjes zijn ook de leukste. Hier is het regelmatig visje visje en dan moet ik gaan zingen. Of slaap, slaap (slaap kindje slaap). Komt een muisje aangekropen doet het ook altijd goed of De krokodil die ligt in het water.
    …Linda schreef als laatst…Vakantieview; Zonvakantie in eigen landMy Profile

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.