Viltjes, de trap, plastic bekertjes, snoertjes, hangertjes, schoon en vies wasgoed… Spelen doet onze kleine dame met alles en ze bepaalt vooral zelf wel wat leuk is i.p.v. mama. Wat is hier favoriet speelgoed van een meisje van 15 maanden?

Lees ook: “Speelgoed inspiratie nodig? Bekijk de speelgoed schijf van 5”

Tips: speelgoed meisje 15 maanden

Speelgoed meisje 15 maanden

Spiegel

Deze IKEA woonaccessoires spiegel is niet duur en vaak ook tweedehands te krijgen. Het is een leuke “geheime” spiekmuur. De sluiting is van klittenband.

Tractor en spelen in de tuin

Deze tractor is vooral favoriet in de tuin. Zeker in combinatie met spelen met zand (en modder). Persoonlijk had ik liever een houten tractor met aanhangwagentje ofzo, maar helaas, ze bepaalt zelf wat ze leuk vindt, haha. Lekker spelen met zand. Andere leuke dingen in de tuin vinden zij spelen met wormen en speuren naar slootdiertjes.

Blokkenset

Deze blokken scoren we ergens op een rommelmarkt voor een paar kleine euro’s. We proberen 7x nog meer te doen met blokken, en zijn zo samen lekker bezig! Persoonlijk hou ik iets meer van een duplobouw set van een boerderij of een duplo huis, maar ja, ik heb niks te kiezen. Haha.

Kinderwagentje en pop

Dit speelgoed kinderwagentje krijgen we van oma, die ‘m ergens op de kop heeft getikt. Ik vind het heerlijk te zien hoe onze dame er lekker achteraan sjeest.

Ballending; de topper qua speelgoed meisje 15 maanden

Dit ballending gemaakt van plastic, geluid en licht (alles wat ik haat) is gebombadeerd tot speelgoedtopper, haha. Hoe dan?! Maar eerlijk. Sinds ze haar eerste stapjes zet is dit wel heel fantastisch om je aan vast te houden en die ballen overal in te doen.

Zoek naar Fisher Price ballenbaan groove ballapalooza zoiets, dan kom je hem wel tegen, want hij is niet echt makkelijk meer te koop. Al is deze Lanceer en leer ballenbaan ook erg leuk van Vtech!

VTech zing en geluidsboekje

Zo’n Vtech muziekboek kent iedereen wel en bijna elk kindje is er wel dol op. En daarom is het waarschijnlijk een van de meest populaire kindercadeaus. Ik ben niet zo dol op die geluidsdingen.. maar ja hè. Ik heb er niks van te zeggen 😉

Badspeelgoed zonder spuitgat

Qua badspeelgoed zijn we nu verzot op badspeelgoed diertjes ZONDER spuitgat. Na het lezen van “hoe maak je badspeelgoed schoon, ielg zwarte vlokjes” kies jij die waarschijnlijk ook niet meer 😉

Wat is het favoriete speelgoed van jouw kleintje rond de 1 jaar? Klets mee in de reacties over kinderspeelgoed en deel je eigen leuke speelgoed tips! 

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

3 Reacties

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.